Seuraa 

Toyota Sienna ja neljä turvaistuinta ja kaksostenrattaat menee heittämällä. Kallis auto ja valitettavasti vain pari autoa Suomessa. On siis saman mallinen kuin Toyota Previa, mutta perä pidempi, joten tavaraa mahtuu paljon. Oli isoin kaikista vaihtoehdoista, mutta hyvän näköinen vielä. Ihmiset pällistelevät parkkipaikalla aika pitkään : ) Googlaa Toyota Sienna, niin näet.

Kommentit (15)

lehtori32:

Lainaus:


Meillä on neljä turvaistuinta ja tuplavaunut. Ihmiset mahtuu hyvin ja vaunut hieman säätämällä, kun istumajärjestys 2+2+2 (1 penkki keskirivistä pois). En oikeastaan voi kauheasti suositella, kun bensaa palaa kauheasti ja tilaakaan ei ihan valtavasti ole - mutta ei niitä hyviä vaihtoehtoja kauheasti ole. Iso pakettiauto olisi varmaan paras... tila-autoissa ei niin kauheasti tilaa ole kun kaikki penkit ovat käytössä. Onnea odotukseen!
Meillä on siis diesel ja se on tosi halpa ajaa...?

Hei, meillä on Wolkkarin Sharan tila-auto. 4 Lasta ja tuplarattaat lähes aina auton perässä, kun ollaan menossa. Hyvin mahtuu. Kaksi lasta turvaistuimissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on 7 hengen Citroen Evasion ja hyvin ollaan mahduttu. Kolme istuinta ja kaksostenrattaat ovat menneet heittämällä ja kaikki mökille raijattavat tavarat mopoineen yms. runsaiden laukkujen ja ruokakassien lisäksi. Nyt auto on jäämässä meille ylimääräiseksi, kun on kaksi muutakin autoa perheessä ja haluaisin ehkä vaihtaa tila-automme pienempään menopeliin. Evasion ei vie paljon bensaa ja vakuutusmaksut ovat normaalin farmariauton luokkaa. Kaksilitrainen kone on voimakas ja tällä autolla ei jää jalkoihin, sen verran ärhäkkä peli. Talvella on aina satavarma ja menee mihin käsketään. Jos heräsi kiinnostus, minuun voi ottaa yhteyttä tällä palstalla, niin toimitan tarkempia tietoja. Vuosimalli on -99 ja ajettu vain 105.000 km ja kaikki huollot on tehty.

hommasimme tosiaan 9 hengen pakettiauton ja emme pois vaihtaisi.

Meillä kolme turvaistuinta ja yksi koroke. Tuplarattaat, pari koiraa ja aina aika paljon tavaraa :)

Toki johonkin hieman pienempäänkin mahtuisi, mutta se vaatii aina hirveästi pakkaamista ja miettimistä että mitä tänään sopii ottaa mukaan.

Monissa " muka tila-autoissa" ei ole oikeasti sitä tilaa, jos tarvitsee ne kaikki istumapaikat joka kerta ja sen lisäksi vielä tavaratilaa...Lisäksi jos miettii lasten kannalta, niin pienet vauvat nyt vielä nököttää vaikka ihan liki turvaistuimissaan, mutta useampi leikki-ikäinen helteisellä säällä aivan vierekkäin....*huh* on ihana kun autossa on tilaa niin että turvaistuimet sai heitettyä erilleen, väliin jää yksi tilava penkki, jolloin joku mahtuu ilman istuinta siihen istumaan jos tarvitsee kyytiä-kavereita kun piisaa ja pitkät matkat ei kaupungissa tekisi sen ettei koskaan voisi tavata ketään.

mutta kolme alle nelivuotiasta perheessä. Meillä Chysler Grand Voyager, enkä kyllä ymmärrä, kuka sinne saa kaksostenrattaat ja vielä ison koirankin tunnettua...Jos lapsi on neljä kaukaloissa/istuimissa, missä turvavyössä se koira on kiinni tai jos vaunut takakontissa, missä se koira on. Kun siis on kaksi paikkaa, missä koira voi matkustaa.Aikamoiset riskit leikkiä " lentoemoa" liikkuvassa autossa, toivottavasti kukaan ei sitä tee.

me päädyttiin vuoden 2002 Ford Galaxyyn.meillä on nyt 1v ja 3,5v pojat, ja syksyllä syntyy kaksoset.tavaratilaa ei ole mitenkään hirveästi, mutta kyytiin mahtuu nipinnapin gracon matkarattaat yhdelle ja kahdelle. (kaksosille ja pienemmälle isoveljistä)tällä muutaman viikon kokemuksella sanottuna, auto on ollut hyvä ajaa, kääntyy ja liikkuu kokoisekseen näppärästi ja näyttää 2.3L bensakoneella vievän noin 10litraa bensaa /100km.

aiemmin meillä oli pienehkö henkilöauto dieselkoneella ja se kulutti n. 5l/100km. dieselvero oli siinä 400-500e/vuosi.

siihen verraten tuntuu kalliilta ajella, mutta isoihin autoihin verraten galaxyn kulutus ei ole mitenkään tolkuton.diesel-koneellakin galaxya tai seat alhambraa (käytännössä sama auto) harkittiin, mutta diesel ja bensiini maksavat melkein saman verran (noin 20snt ero litrahinnassa), ja dieselvero tuon painoiselle autolle olisi ollut ihan kiitettävä summa vuodessa jo sinänsä.

meillä on pääasiassa työ- ja kauppamatka-ajoa, muutama pidempi matka /kk, joten ei se diesel olisi sen halvemmaksi vuoden aikana lopuiltaan tullut ajella.

(vaikka diesel viekin vähemmän polttoainetta/100km)onnea auton etsintään! =)-ennis-

7 lasta,2 aikuista, isokokoinen koira, kaksosten kärryt (Emmaljunga)! Ja kaikki mukana! Lomakamat saadaan jalkatiloihin ängettyä...Auto FORD TRANSIT pikkubussi, 9hengen, penkkijaolla 3+3+3. B-kortilla ajettava. Vaunut mahtuu kasattuna pystyyn jarrun varaan juuri takimmaisen penkkirivin ja takaovien väliin! Viereen mahtuu vielä yhden lapsen Emmaljungan perusrattaat samalla tyylillä...Näillä bensanhinnoilla ihan kauheaa, kun on bensakone eli ajoja kannattaa miettiä, että ottaako bensan vai dieselin. Tuollainen iso auto kun vie kuitenkin sen 15l kakkua kaupunkiajossa, maantiellä ollaan päästy 10-11l lukemiin. Seuraavaksi meille vaihdetaan dieseli. Tosin vaihtoehdot on vähissä, kun mulla vain AB-kortti, miehellä se C-löytyy myös. Aika moni pikkubussi tarttee C-kortin...Kun perhe oli pienempi, oli meillä Chrysler Voyager, se pitkä malli. Tilaa oli 7 hengelle ja kun oli pitkä malli, oli siellä takana tilaa myös kaksostenkärryille. Vuosimallia en muista, mutt -90 luvun lopun malli oli. Se oli luksusajoa, niin pehmeää ja niin ällön amerikkalaisen ylellistä :D Tykkäsin siitä kovasti!Tsemppiä auton etsimiseen! Ottakaa kärrit mukaan auto-ostoksille, niin voitte testata. Joka tapauksessa joudutte hankkimaan vähintään tila-auton ja voisin väittää että niihin kaikkiin menee 4 istuinta (ainakin tuohon Voyageriin meni sekä turvavyöistuimia että myös " kuppi-istuimia" ) eikä kenenkään penkki ollut kallellaan tai puristuksissa...nanis ja 7 riiviötä

Heippa, meille on mahdollisesti tulossa toiset kaksoset kesällä. Esikoistuplat ovat 4,5v. Lapsettomuushoidoissa ollaan ja kaksi alkiota on siirretty ja nyt olen raskaana ja ultra on vasta parin viikon päästä, mutta oireet on samat kuin ekassa tuplaraskaudessa, joten melko varmasti on toiset tuplat tulossa.

Nyt jo etukäteen mietitään auto mahdollisuuksia, mihin mahtuisi 2 turvavyöistuinta ja 2 kaukaloa ja takatilaakin pitäisi olla niin että tuplarattaat mahtuisivat kyytiin!

Meillä neljä lasta ja melkeinpä pitää koko perheen reissuilla valita, otetaanko kaksostenvaunut vai koirat mukaan (meillä kaksi koiraa, yksi iso, yksi pieni), molempia ei oikein saa mahtumaan. Sitä tilaa siis toivoisi vielä enemmän. Emme vielä tällä kokoonpanolla ole yrittäneet ahtautua niin, että menisimme omalla autolla esimerkiksi viikoksi johonkin, mutta vähän pelkään, että olisi pakko lähteä kahdella autolla (ja se se vasta tulisi kalliiksi), jotta saisi koirat ja matkatavarat mahtumaan, puhumattakaan niistä rattaista. Pienempään tilaan autossa menevät rattaat ovat tosin etsinnässä, mutta olen vähän laiskasti kierrellyt, kun muuten nuo meidän Orat pelittävät vielä niin kivasti.

Meillä on 4 lasta (2 turvaistuimessa ja 2 -kaukalossa) sekä tuplavaunut. Automme on Chrysler Grand Voyager, joka on tosiaankin yksi harvoista, johon koko lasti mahtuu. Miellyttävä ajaa, mutta ei mikään halpa auto. Olemme kuitenkin olleet hyvin tyytyväisiä.

Meillä myös 4 turvaistuinta (4v., 3v., 2x4kk) pitkän pohdinnan jälkeen ostimme käytetyn Grand Voyagerin, ehdottomasti dieselin. Ainut vaan, että huollot&vara-osat kalliita...Meillä on kaksos-vauvat ihan takimmaisena (sohvalla), tarvittaessa pystyn istumaan turvavöissä kaukaloiden/ vauvojen välissä. 2 vanhinta omissa turva-istuimissa keskellä. Pystyn myös kesken matkan kävelemään etupenkille takaisin... TOKI auto voisi olla korkeampi... vähän kyyryssä pitää kävellä mutta seuraava iso auto olisikin jo pakettiauto ja ne taas ovat omaa hintaluokkaansa. Ja Crysler on erittäin helppo kaupunkiajoissa, automaattivaihteet olisi kyllä plussaa. Ja takana on reilusti tilaa! Kannattaa koeajaa ja testata rauhassa!Olemme mieheni kanssa lopen kyllästyneitä pakkaamaan pientä farkku Corollaa. Kaikki kun ollaan liikenteessä on takapenkillä molemmin puolin kaukalot, keskellä esikoinen ilman mitään koroketta vaikka sellaisen ehdottomasti tarvitsisi, takarontissa vaunut ja ehkä joku vaihtovaate reppu ja hoitolaukku ja muuta siihen kippoon ei sitten mahdukkaan. Neljännen lapsen vielä haluaisin eli vaihto on silloin viimeistään edessä. Ainoalta oikealta vaihtoehdolta, joka vastaa meidän tarpeita, tuntuu Volkkarin Multivan. Seitsemän paikkainen " pakettiauto" Johon mahtuu lapset muitta mutkitta, pari lisämaykustajaa, kaikki romut ja ilman turhaa tuskailua ja päreitten polttamista. Mekin käydään paljon kesäisin mökillä ja se määrä tavaraa mikä pitää ottaa mukaan ei todellakaan mahdu nykyiseen kippoon. Ainoa ongelma on se että autot on kalliita. Juuri on saatu edellinen auto maksettua ja taas pitäisi aloittaa alusta. Tuskastuttavaa :/ !!!

Meillä on neljä turvaistuinta ja tuplavaunut. Ihmiset mahtuu hyvin ja vaunut hieman säätämällä, kun istumajärjestys 2+2+2 (1 penkki keskirivistä pois). En oikeastaan voi kauheasti suositella, kun bensaa palaa kauheasti ja tilaakaan ei ihan valtavasti ole - mutta ei niitä hyviä vaihtoehtoja kauheasti ole. Iso pakettiauto olisi varmaan paras... tila-autoissa ei niin kauheasti tilaa ole kun kaikki penkit ovat käytössä. Onnea odotukseen!

Lapset ovat 8v, 3v ja 2x1v. Keskirivillä on kaikki nuorimmaiset ja vanhin takana. Yksi penkki takana on poissa ja sinne mahtuu kaksostenrattaa ym kamaa ihan reippaasti. Hyvä on ollut ajella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat