Vierailija

Kommentit (31)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On miljoona asiaa, miksi joku ei voi imettää (vaikka haluaisikin). Ei tunne ketään äitiä, joka valitsisi pulloruokinnan sen vuoksi, että tissit menee pilalle. Mutta tunnen monia, jotka ovat ihan turhaan tunteneet syyllisyyttä siitä, etteivät pysty imettämällä ruokkimaan vauvaansa. Ja imetys on sitä paitsi kaikkein helpoin tapa ruokkia lapsi, aina sopivan lämpöistä ruokaa steriilisti pakattuna mukana, aina sopivan verran.

Mitä sä ap oikeasti odotat saavuttavasi tuollaisella kysymys-avauksella? Et varmaan kuvittele, että kukaan täällä tietää oikeaa syytä siihen, miksi joku tietty äiti ei imetä (tai jos tietäisi, esim. joku Nurmen kaveri hengaisi täällä, tuskin kertoisi julkisesti)? Joten tuo sinun avauksesi on kai enemmän otettava " taivasteluna" Nurmen imettämättömyyttä kohtaan, josta taas kuultaa läpi - anteeksi nyt vaan - täysi tietämättömyytesi, kapeakatseisuutesi ja " minä olen parempi" -asenteesi, sillä et selvästi ymmärrä, ettei imetys ole mikään itsestäänselvyys tai vanhemmuutta määrittävä asia...Hohhoijaa!

ei se ole mikään häpeä jos ei imetä lastaan...eikö tuo ole jokaisen oma asia mitä tekee, kaupastahan tuota maitoa saa...ja ei se rinnanpiennennys välttämäti vie imetyksen iloa, itsellä toimii. Ja kuka tää muija on kun niin ihmetystä herrättää, ihan naurettavia kirjoituksia jonkun imetys pulmasta tai tehty se pulma...Eri asia jos hän teksii lapselle pahaa.

Mutta enta sitten, jos ei imeta?? Tunnen itsekin monta aitia ja on monta kaveria, jotka eivat imeta, enka siita jaksa vauhkota suu vaahdossa. Ihmisia ja syita on niin monenlaisia.

avautuu iltaäivälehdille. Miten voi olla niin tyhmä ihminen, että sanoo vain, ettei imetä, ilman että kertoo syytä. Jos avautuu imetysasioistaan lehdille, niin onhan selvää, että ihmisiä kiinnostaa tarkemmin tietää asiasta. Menee taas av-imbeillä pullot ja vellit sekaisin. On hiukkasen eri asia äimistellä asiaa, jos joku julkistyrkky asiansa kaikelle kansalle jakaa, kun jonkun naapurin reppanan yh:n.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat