Vierailija

Helsingissä suunnitellaan ensi vuoden alusta alkaen siirtymistä käytäntöön, jonka mukaan puistotädit olisivat jatkossa kaupungilla töissä. Se tarkoittaisi, että arkisin klo 9.00 -12.00 näihin puistoihin ei olisi muilla äideillä lapsineen mitään asiaa!Mihin me muut sitten menisimme? Missä tapaisimme muita äitejä ja lapsia? Otettaisiinko puistotätien sijoittelussa huomioon jonkinlainen hajautus? Vai valloittaisivatko puistotädit muidenkin lähipuistot kuten Länsi-Pakilassa?Puistotädit ovat hyvä asia, mutta painostetaanko nyt äidit/vanhemmat viemään lapsensa puistotädille, jotta lapsemme saisivat ulkoilla päivän tärkeimmän ulkoiluajan kaupungin leikkipuistossa? Tulisivatko leikkipuistot täten jatkossa maksulliseksi?

Kommentit (2)

on puistotädillä oma aidattu alue käytössään.

Lapseni on puistotädillä ja en todellakaan haluaisi, että hän joutuisi huolehtimaan lapsista muiden ulkoilijoiden keskellä, ehkä aitaamattomalla alueella.

Ei kai Helsingin asukaspuistoja, niiden piha-alueita ole yleensäkään aidattu.Itse ole ihan tyytyväinen nykyiseen pikkupuiston osaan, joka on kaikkien yhteisessä käytössä, kun puistotädin päivä päättyy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat