Vierailija

Sivut

Kommentit (32)

Laitokselle jäi toisesta 10kg ja toisesta 7 kg, loput 10kg lähti molemmilla kerroilla itsekseen 2-3 kuukaudessa pois, vaikka söin valtavasti (myös suklaata) imetysaikana.

mut loput kolme piti pudottaa imetyksen jälkeen, eivät lähteneet sitten millään. Ehkä hän laihtui kun lopetti vaan imetyksen turhamaisuuttaan laihtuakseen nopeasti? Siinä yleensä menee jokin aika, kunnes tuo imetyksen laihduttavuus alkaa näkyä, muutamista kuukausista puhutaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itselläni oli raskaaksi tulleni painoa huikeat 102kg!!! Eli reilu ylipaino, joten lapsen edun mukaista oli syödä terveellisesti. Pääsin neuvolan kautta ravitsemusterapeutille, ja hänen ohjeiden mukaan söin koko raskausajan, ja lahduin (en laihduttanut) -15kg. Eli se ylimääräinen rasva vain karisi pois kun söin NORMAALISTI ja liikuin paljon.

Eli tämähän tarkoitti sitä että esikoisen synnyttyä painoin enää 79kg, sillä laitokselle mennessä poinoin 87kg, ja kun lapsi syntyi (lapsenpaino, istukka, lapsivesi yms.) niin omasta elopainosta lähti vielä se -8kg.

Tämän jälkeen imetys tiputti painoan vielä 6kg ensimmäisen 2kk aikana, eli vanhaan minään olin 2kk synnytyksestä todella sutjakassa kunnossa (73kg).

Mutta tosiaan, minä en laihduttanut, vaan muutin vain elämäntavat terveellisiksi (söin oikein/normaalisti ja liikuin), ja niin ne kilot vain tippuivat ihan sallitusti ja terveelliesti.Tämän kerroin siksi, että täällä marisijat ja ihmettelijät ymmärtäisivät, että on monia NORMAALEJA tapoja sujua raskaus, synnytys sekä sen jälkeinen elämä.

Joten miksi yhdenlaisesta voi nousta noin kauhea haloo???Ja jos kerta esim. se rintojen pienennysleikkaus estää imettämisen, niin tällöinhän Elina on varmasti saanut synnäriltä lääkkeet, joilla estetään maidon nouseminen rintoihin jne. Joten siinä varmasti syys miksei ole lainkaan imettänyt.(Ja vielä imettämisesti ja laihtumisesta; eikös imetys kuluta vuorokaudessa jotain 800kaloria? Joten terveellä järjellä laskettuna, jos syö normaalisti/kuten ennen imetystä, niin automaattisesti paino tippuu.)

lähtöpaino ennen raskautta oli 55kg ja ne raskauskilot lähtivät itsekseen, kun imetin ja lenkkeilin vaunujen kanssa. Tuskin nyt mitään kuonaa kuitenkaan lapseeni pumppasin :)2

ti kerännyt raskausaikana palaa maidontuotannon hyväksi...Mä luulen, että tohon Nurmen 25 kiloon on tosiaan laskettu se lapsi ja kaikki muu sairaalaan jäävä vauvapaino myös mukaan.Itselläni näin: raskausaikana + 13 kiloa, niistä 7 synnärille, 6 suli kolmessa viikossa (eli pari kiloa viikko, mutta oli varmaan aika paljon nestettä)...Ja sitten vielä - 4 lopun imetyksen aikana, vaikka kuinka yritin tankata ja ottaa rasvalisää.

tuohon se vauvan painokin? Janinan kohdallakin uutisoitiin suuresta painon pudotuksesta ja käsitin että ainakin hänen kohdallaan osa oli siis ihan synnytyksestä johtuvaa.

Vierailija:

Lainaus:


En ymmärrä miten tuollaisestakin osaatu uutinen väännettyä...Sama kuin Janinan " superlaihdutus" .

Niin ja luulenpa että tämän Elinan kohdalla on imettämättömyyteen syynä ihan vain se, että pulloruokinta on etenkin nuorten äitien mielestä helpompaa...Vielä raskausaikana vouhotti NIIN imetyksestä ja siitä että hän haluaa opiskella kätilöksi, kun raskaana oleminen on NIIN ihanaa. Taisi tosielämä kolahtaa päälle ja huomasikin pulloruokinnan olevan vaivattomampaa, eikä niin sitovaa.
Eikös tuolla Ellulla pienennetty rintoja joskus. Jos ei voi sen takia imettää? Tai en kyllä tiedä vaikuttaako se mitenkään, mutta tuli vain mieleen...

Lehden mukaan hän ei imetä eikä ole imettänyt. Eikös se ollut tämä malli joka kävi rintaleikkauksessa? No silloin ei varmaan suositella imettämistä tosiaan!

Ja jos on alusta lähtien hyvä itsekuri niin toki kilot saa pois melko helpostikin. Lehden mukaan hän joogaa ja jumppaa kotona sekä kävelee vaunujen kanssa ja ilman. Jos syö tarkat kalorit ja liikkuu joka päivä, niin kyllä ne ylikilot lähtevät! Varsinkin kun ne tosiaan olivat raskaudesta johtuneita, eivätkä jo ennen raskautta hänellä elämäntapana olleita kiloja.Eikö meidän jokaisen lähipiiriin kuulu hyvän itsekurin omaavia, hoikkia ihmisiä? No heille ei ne raskauskilot jää, eihän?

Sen jälkeen katosi kolmessa kuukaudessa vähintään sama määrä painoa, vaikka ei edes pystynyt imettämaan vauvaa enkä laihduttanut muutenkaan. Joten painoa voi ihan luontaisesti kadota ilman imetystäkin.

todellakin maito tuli yli äyraiden, vauvat eivät vain oppineet. Siksipä ei koskaan kannattaisikaan etukäteen puhua ohi suunsa, kun ei tiedä miten asiat loppujen lopuksi sujuvat....

Toiset laihtuu itsekseen kun imettää. Pitäisikö siinä kaikenvaralta vetää sipisä ja suklaata imetysaika ettei vaan moskaa mene vauvaan?

synnytyksestä painoin -2kg ennen raskautta. Nyt odotan yhtä ja rv 29 olen saanut 9kg, eli paljon enempi kuin ekalla kerralla. En tosin usko, että kilot lähtevät tällä kertaa niin nopeasti pois.

Se on totta, että rajua laihduttamista ei suositella imetysaikana, koska rasvan palaessa kuona-aineet ja ympäristömyrkyt todellakin lähtevät liikkeelle ja saattavat imeytyä maitoonkin. Painon putoaminen on kuitenkin ihan normaalia imetysaikana, kun kroppaan on kertynyt raskausaikana ylimääräistä nestettä ja vararavintoa toisilla enemmän, toisilla vähemmän. Jos paino putoaa hyvästä syömisestä huolimatta kuin itsekseen takaisin lähtölukemiin, ei siinä ole mitään väärää! Moni laiheliini " lihoo" tosiaan yli 20kg raskausaikana, mutta ne osoittautuu lopulta oikeasti raskauskiloiksi ja katoaa itsekseen. Jos ylipainoinen keräisi saman verran kiloja ja yrittäisi väkisin päästä niistä nopeasti eroon, on se hieman eri juttu. Biologia on ihmeellistä ;)

mutta toisten on erittäin helppoa päästä raskauden jälkeen entisiin mittoihinsa, tuli raskaudessa miten paljon kiloja hyvänsä. Kysymys kun ei ole vuosien mittaan kertyneestä ylimääräisestä rasvakudoksesta vaan vauvan ja istukan ohella tosiaan suureksi osaksi nesteen kertymisestä.Vierailija:

Lainaus:

vauva 4 kg, istukka 1kg, lapsivesi 1kg, turvotus 5kg, imetys vienyt loput?
En ymmärrä miten tuollaisestakin osaatu uutinen väännettyä...Sama kuin Janinan " superlaihdutus" .

Niin ja luulenpa että tämän Elinan kohdalla on imettämättömyyteen syynä ihan vain se, että pulloruokinta on etenkin nuorten äitien mielestä helpompaa...Vielä raskausaikana vouhotti NIIN imetyksestä ja siitä että hän haluaa opiskella kätilöksi, kun raskaana oleminen on NIIN ihanaa. Taisi tosielämä kolahtaa päälle ja huomasikin pulloruokinnan olevan vaivattomampaa, eikä niin sitovaa.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat