Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän pojalla 5kk on ollut huippusiisti iho syntymästä asti, mutta nyt muutama päivä sitten iho alkoi ärtymään ja varsinkin jalkoihin tuli helakanpunaisia hilseileviä ihottumaläiskiä. Myös kasvot on punoittavat ja karheat. Mietin, johtuuko tämä viime päivien kovemmista pakkasilmoista vai onko kyseessä alkava atooppinen ihottuma. Poika nukkuu joka säällä ulkona päiväunet 2 krt 2-4tuntia. Vainoharhaisena alkoi mietityttää myös rokotereaktion mahdollisuus, koska viime viikolla laitettiin neuvolassa se " kolmoisrokote" , toisaalta sama rokotehan laitettiin myös 3kk neuvolassa eikä siitä tullut mitään oireita.

Kertokaahan te muut pienten vauvojen äidit, onko teillä kokemusta tällaisista iho-ongelmista ja miten ihoa kannattaisi nyt hoitaa? Pitäisiköhän varata aika aivan ihotautilääkärille?

Kommentit (1)

tietenkään ei voi näkemättä sanoa, mutta uskoisin, että johtuu pakkasesta ja ulkona nukkumisesta. Meillä esikoisella oli vauvana posket karheat ja nyt näyttäisi olenvan myös tällä kakkosella sama juttu. Hänellä muutenkin atooppinen iho, johon minulla on essex perusvoidetta ja se on mielestäni hyvää. Myös Ceralan toimii meillä.Tietenkin jos pahenee niin kannattaa käydä näyttämässä ihotautilääkärille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat