Vierailija

Tyttö 3v saiMy little pony linnan, muumilaivan, Amazing Amanda nuken, baby born yhdistelmävaunut, muumipehmon, 4 ponia, 2 barbieta, 3 bratzia, 4 lasten dvd elokuvaa, prinsessamekon, 2 sukkahousut, 2 collecepukua, paljo karkkia. Mun mielestä ei saanu liian vähä.

Kommentit (35)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pöytäjääkiekkopelin (yhdessä sisarusten kanssa), tietokonepelin, ison legopakkauksen, sellasen matikanopetuspelin, yökkärin, kylpytakin, 2 kirjaa. Oli tosi tyytyväinen.

Te varmasti itse tiedätte mikä on teidän perheelle ja lapselle hyvä. Oliko lapsi kovin onneton? Entäs te itse? Jos kaveri kyselee niin kaverille voi sanoa, että meistä juuri näin oli hyvä. Luota itseesi. Kyllä se siitä.

kävelytuolin, helistimen, 3 pehmolelua, collegehaalarin, 2 collecepukua, kirjan, purulelun, hyppykiikun, puuhamaton.ap sun lapsi ei saanu liian vähä lahjoja.


- Puinen leikkikauppa

- Sähkönkitara

- Viulupaketti

- Hooked on English PC-peli

- Tempputorni lautapeli

- Isot puiset rakennuspalikat

- Tarja Turunen- My winter storm CD

- Sturm und drang- Learning to Rock CD

- Gregorian- Masters of chant VI CD

- Celine Dion- Taking chances CD

- Villaiset takit, housut, pipot, lapaset, sukat ja kaulahuivit

- Maalaus/piirustus/väritys/askartelu tarvikkeita, tehtäväkirjoja,

kirjoja¿Lapset synt. 9/01, 3/03, 7/04, 7/05, 5/06 ja 9/07

Meidän 5v tyttö sai toivomansa nuken ja sille vaatesetin, askartelusalkun ja muutamia vaatteita. Isommat samaa luokkaa, muutama lahja/lapsi. Sisaruksille lisäksi yhteiseksi tuli pari lautapeliä ja tanssimatto. Meillä ainakin on jo ennestään niin paljon leluja etteivät edes osaisi pyytää noin paljoa, tyytyväisiltä vaikuttivat kaikki joulun jälkeen.

Hintaluokka oli n. 50 euroa jokaiselle. Lisäksi jokainen sai kirjan. Sit satunnaisesti karttui joku pehmeä paketti tai esim. muumi-lautanen jokaiselle. Yhteiseksi yksi kirja. Nämä lahjat vanhemmilta. Lisäksi paketteja isovanhemmilta (kohtuudella käyttötavaraa) ja kummeilta (nekin ihan sopihintaisia ja -kokoisia). Ja lapset olivat tyytyväisiä. " Ollaanko me oltu näin kilttejä, että saatiin nämä kaikki?" , kyselivät. Vähemmälläkin pärjää.

meillä 4kk ikänen sai monenlaisia vauvaleluja, vaatteita, hyppykiikun, pehmoja ym. yli 20 pakettia. liikaa ku ei edes vielä tajua lahjoista.

Meillä ei osteta lahjoja velaksi ja siitä pidetään kiinni.Omat sai kumpikin ehkä 10-15 lahjaa ja siinä on mukana kaikki lahjat.

Jotain järkeä touhuun.Ihmiset jotka hukuttavat lapsensa lahjoihin, eivät ajattele lapsen eivätkä luonnon parasta. Meidän 4,5 vuotias poika sai muutaman pakkauksen legoja, osia puiseen rautatiehen, maalaustarvikkeita, pelin ja kirjan. Oli todella onnellinen, ja on leikkinyt kaikilla lahjoillaan joulusta asti. Erityisesti legot olivat todella mieleen, legoautot kulkevat koko ajan kädessä, ja niitä kasataan ja muunnellaan. Kaksivuotias pikkuveli sai suhteessa saman verran.Laatu merkitsee, ei määrä. Oleellista on myös täyttää lapsen hartain toive, ja muut lahjat ovat sitten lisukkeita. Siten lapsi on onnellinen siitä mitä sai. Meidän vanhempamme muistavat lapsuudestaan ne muutamat rakkaimmat lelut. Luuletteko että kun lapsemme ovat aikuisia, he muistavat kuinka he saivat neljävuotiaana 40 lelua joululahjaksi, kuinka he leikkivät niistä jokaisella, ja kuinka heillä edelleen on 100 rakkainta lelua tallessa. Ottakaa nyt hyvät ihmiset järki käteen. Kaikkea mitä VOI saada, ei tarvitse saada. Se täytyy opettaa myös lapsille. Muussa tapauksessa sitä tekee vain karhunpalveluksen, ja myöhemmin saa sitten olla helisemässä.

Meidän 4v poika saiRoska-auton, dublo merirosvo laivan, parkkitalon, palapelin, 3 dvd elokuvaa, pakkauksen pikkuautoja, karkkia, 2 sukat, collegen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat