Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

hei!

tästä on kyllä keskustelua ollut, mutta jos joku kärsivällinen vielä vastaa.. onko kenelläkään varmaa tietoa tuleeko Jonathan tähti haalaria myymälöihin lisää vielä tähän ale-myyntiin?asun oulun lähellä ja soitin oulunsalon ja haukiputaan myymälät..niihin ei lisää tule. mutta ideaparkista ja helsingin+ympäristön myymälöistä voisin saada tuttavan avulla jos niihin vielä tulee.tarvitsen pun/rusk haalarin kokoa 110cm ja sin/rusk haalarin kokoa 98cm..mutta alkaa näyttämään että niitä ei enää saa ;(-lotta, joka oli liian myöhään liikenteessä?-Kommentit (7)

en kyllä tiedä mikä JJ on sua lähellä mutta ainakin vielä eilen Forumissa oli punaista tähtihaalaria jäljellä joitakin kappaleita 80,86,92, 98. Sen isompaa en katsonutkaan ja sinisestä en osaa sanoa.

Reimat ja Ticketit -40%, muistaakseni näin oli viime vuonnakin eikä isompia aleja tullut (vai olisiko keväällä ollu 50..) No mutta nyt jo 104-110 ainakin oli tosi vähissä, pienempiä oli vaikka kuinka ja jokusia isompia. Paljon oli toppaa vielä mut tosiaan pieniä alle satasia. Jonathanit tais olla kans hyvässä alessa mut niitä en kyllä edes katsonut.Sanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ruskea/vaaleasin tähti haalari on ollut tosi suosittu ja koot ovat jo melkein loppu eikä lisää ole varastossakaan.

Tyttöjen väristä en osaa sanoa.

...odotan isompia ale prosentteja mutta jos joku on katsonut omilleen niin mikä on tilanne näissä ?pojan 74/80cm (haalaria + asusteita, miksei takkikin ehkä)

tytön 86/92cm (haalaria ja takkia + asusteita)

pojan 122cm (haalaria ja takkia + asusteita)ja kaverin pojalle 98cm haalari asusteineenterkuin, tuusis + 4 lasta (ihanaa 5v tyttö ei tartte MITÄÄN ensi vuodeksi... ellen kyllästy ja osta normaalihinnalla tai lankea ja osta hyvällä alella...)

tähti-haalareita enää... Ne on loppu varastosta ja kaupoissa olevat ovat siis jäljellä. Jotain muuta mallia saattaa tulla mut ei tähtiä.

Muistaakseni poikien 98 tähti-haalari myytiin loppuun jo loka-marraskuussa, multakin jäi se saamatta kun poika oli hukkua 104.Saapas nähdä näemmekä tähti-haalaria ensi syksyn markkinoilla!

Lahden JJ:ssa ei ole ollut ollenkaan hattuja punainen/beessi haalareihin. Onkohan näitä muissa JJ:ssa lähinnä Jumbo, Itäkeskus tai Forum.Kiitokset jo etukäteen, jos joku tietää :)

ainakaan 116 Tähti Jonatania pun/rusk. Ei myöskään Helsingin Forumissa eikä Jumbossa Vantaalla.Tämä ei tietenkään vastannut kysymykseen onko 110cm. Mutta jos joku 116 cm kaipailee niin siksi kirjotin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat