Vierailija

Sänky siis täyspitkä, ja sälepohja. Mitä suosittelisit?

Kommentit (17)

Päälleen taidetaan tippua vain kerran, kuten myös osutaan sukeltaessa pää edellä kiveen. Meidän perheessä tämän keskustelun myötä taidetaan vielä odottaa kerrossänkyjä pari vuotta. Kiitos kuski.

Vaikka hereillä homma ehkä vielä sujuu, se ei suju kun näkee painajaista unenpöppörössä ja haluaa äidin luo tai kun kaverit tulee kylään ja leikitään sängyssä.nimim. ambulanssikuski

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


eivät tipu sängystä, 4-vuotias on vielä aika pieni.
Esikoinen täyttää kohta 5, ja on rauhallista sorttia :). Toivotaan tosiaan että hyvin menee... Taisin saada varmistuksen että vaahtomuovipatjat käyvät ihan hyvin.

Että vähän rajaa taas ylihysteeriseen kanaemoiluunne! Kerrossänkyyn saa kunnolliset turvalaidat, ei ole mitään syytä olettaa että 3-4v putoaisi sängystä... HUOH!

käytöshäiriöisten lasten kotiin kannatakaan hankkia, muutenkin varmaan pitää sisustaa eri tavalla (esim. pyöreät, pehmustetut seinät).

lapsilla, saman ikäiset kun teillä. tosin nukkuvat yhä perhepedissä, ja patjat lähinnä lentelevät lattialla leikkeihin :/Nuo välttävät hyvin meillä ainakin. Itse inhoan liian pehmeitä patjoja.

Kyllä meilläkin joutuvat nukkumaan kerrossängyssä ja aika yleistä näyttää kaveripiirissä olevan muutenkin. ei kaikilla useampilapsisillä perheillä ole varaa sellaisiin taloihin, että jokaisella olisi omat huoneet. Meillä tosin olisi huone (nyt työhuoneena), mutta ainakaan vielä tytöt eivät halua muuttaa eri huoneisiin, joten siksi näin. Kouluikäisillä pojilla on omat huoneet.

eivät tipu sängystä, 4-vuotias on vielä aika pieni.Meillä kerrossängyssä tavallinen vaahtomuovipatja, paksuus 8-10 senttiä. Toimii ihan hyvin.

eikä niissä yläsängyissä koskaan leikitä varsinkaan ilman vartiointia eli stoppaajaa kun menee riehumiseksi. Eikä yläsänkyihin kiipeä 2,5 veet. Milläs estät kotioloissa 2,5 veen kiipeämisen ellet aio koko ajan vartioida?

päiväkodissa on vielä kerrossänkyjä päiväunien nukkumista varten. Eikä niissä ihan hirveästi yli kuusivuotiaita nuku... Ja vaikka olis valvoja nukkarissa, niin ei mitenkään kyllä ehdi reagoida kaikkiin liikahduksiin.

Kaikki alalla olevat ovat kuulleet 4-vuotiaasta tytöstä, joka tippui päälleen, mursi 2 niskanikamaansa ja on siitä asti kärsinyt 4-raajahalvauksesta.

ei ole jokaiselle lapselle omaa huonetta eikä hehtaarihalleja taloina :)

Meillä lasten käytössä kolme makuuhuonetta ja lapsukaisia on 5. Enkä valita.

Kuuluuko nykyään asua jossain alemman keskiluokan makuun tehdyssä pakettitalossa kehyskunnassa, niin että kaikilla kolmella lapsella on omat huoneet?Sellaisella elämäntavalla ei kuulkaa ole ekologista tulevaisuutta.

tyynykasaan kerrossängystä. Löi päänsä ja lähti tajuttomana ambulanssilla. Ei käynyt pahasti, mutta huono idea ostaa hyppelysänky kotiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat