Vierailija

allergia (lievä) ja nyt 2.5 vuotiaana iho todella huono. Keväällä otettu käyttöön maito ja muna. Menikö iho huonoksi talven takia vai onko edelleen yliherkkä maidolle ja munalle?????

Äsh. Todella ärsyttävää yrittää parantaa tuota ihoa kun ei yhtään tiedä mistä johtuu.

t. epätoivoinen mami ja ihoaan raapiva lapsirukka :((

Kommentit (6)

Näitä vältän lisäksi: suklaa, värjätyt karkit, juusto (mulla pahentaa, kuivattaa), kala, majoneesit, kevytlevitteet, tavallinen maito (käytän luomua), liika sokeri, omena, banaani, kaura, kaikki keinotekoiset lihaliemivalmisteet, sipuli raakana, valkosipuli raakana, kaikki tuorejuustovalmisteet, jugurtti, kaneli, sinappi

Olisiko ihan mahdotonta esimerkiksi kokeilla olla pari viikkoa ilman maitoa ja munaa? Omalla atoopikolla viljat ovat myös todella ärsyttäviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta iho parani tosi hyväksi kun jätettiin pois (lääkärin neuvosta):suklaa ja kaakao

sitrushedelmätTomaattia hän sietää, samoin munaa ja maitoa(lääkäri ehdotti myös munan poisjättöä, mutta siitä ei ole koskaan tullut oireita - testasin vauvana tosi tarkasti)

makeita mandariinejä ja saanut suuhunsa myös suklaata ja pipareita! Ei ihmekkään, että iho on paskana.

Kokeilen nyt taas maidotonta ja munatonta diettiä. Onneksi en enää imetä, oli nimittäin rankkaa olla koko ajan imetysdietillä (-12kg) Huoh!

t. ap

muksu kohta 3v. Joka aamu joi kaakaon jonka jätin nyt pois. Iho huomattavasti parempi! Kunhan muistaa pitää kynnet lyhyinä ja rasvata aamulla ja illalla niin jospa tämä tästä. Niin ja sitrushedelmiä vältellään myös täällä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat