Seuraa 

onko kukaan tehnyt sellaisella apteekin testillä kuin Analyz exact?onkohan siinä viivan paikkaa?Tää testi oli muutenkin outo kun siihen ei ensin ilmestynyt edes kontrolli viiva,pissasin siihen samaan tikkuun uudelleen sitten ilmestyi kontrolli viiva eikä heti muuta,myöhemmin tuli toinen himmeä viiva enkä ole ihan varma onko siinä väriä,siksi kyselen tuleeko tohon yleensä testi viiva kp 21\21-27

Kommentit (5)

mulla on kyllä siihen viivanpaikkakin tullut.. enkä ole ainoa joka niitä viivanpaikkoja on kyseiseen testiin saanut.No sitten ap:lle. Siis käsitinkö oikein, teit sen saman testin kaksi kertaa? Siinä tapauksessa en kyllä katsoisi ollenkaan mitä se näyttää, vaan tekisin uuden testin. Ja ehkä hieman myöhemmin, jos kierto on kuitenkin tuon verran ailahteleva . :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lähti vähän liian aikasin.....Mut joo,miul toimi kyl ihan normaalisti ja ihan puhasta negaa (ikävä kyl) näytti...Mut sinuna hakisin ihan uuen testi jos saman testin kahteen kertaan teit....Miullakin kesti hetki ennen ku mitään tuli kontrolliviivankaan paikalle.Mut voihan olla et siulla ollu viallinen testikin!!Tsemppiä!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat