Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

On mahdollista hakea vapaaoppilaspaikkaa sen jälkeen kun on tullut hyväsytyksi musiikkiopistoon. Kustannukset opetuksesta 0€, sisältää 45 min soitonopetusta opettajan johdolla, orkesterin ja teorian. Soitinvuokra on pari kymppiä vuodessa.Muutaman vuoden voi soittaa tällä kustannuksella ja jos lapsi innostuu soittimesta sen voi sitten hankkia kun oma soitin on varmistunut.

Kommentit (4)

keväällä jolloin on hakuaika.Tiedän monia lapsia ja nuoria jotka opiskelee tällä tavoin. Lahjakkuutta ei ole syytä jättää hyödyntämättä.Pyrkimisvaiheessa asiaa ei kysytä kuka on maksaja. Musiikkiopistolta saa lomakkeen jonka kanssa käydään sosiaalivirastossa ja jos on heikko toimeentulo saa suosituksen maksuvapautukseen. Lappu toimitetaan musiikkiopiston kansliaan tai sihteerille.Onneksi ystäväni kertoi tästä ja täten minunkin lapseni saavat laadukasta opetusta musiikkiopistossa. Huippupisteet tuli testissä.

Mä en ole tiennyt tota ollenkaan. Ei tosin tarvittaisi tällaista palvelua, vaikka lapset sattuis olemaan musikaalisiakin. Nämä on niitä asioita, jonka takia maksan mielelläni veroja!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat