Vierailija

Älkäänyt naurako mun kysymyksille, mutta siis voiko tollasen ripsarin kanssa ihan huoleti uida ja sukeltaa jne? Ja millä se sitten pestään pois, jos ei vedellä lähde?

Kommentit (4)

Itse ainakin uin vedenkestävä ripsari päässä, tosin en sukeltele mutta luulisin että kestää senkin. Kunhan muistaa olla hieromatta tai pyyhkimättä silmiä. vedenkestävissäkin ripsareissa on tosi paljon eroa, toiset pysyy hyvin ja toiset taas ei, mutta kokeilemistani ainakin max-factorin ja lorealin sekä lancomen vedenkestävät pysyi ihan ookoo.Yks juttu on laitattaa kestoväri ripsiin, aika halpa homma ja sen voi tehdä kaverin avustuksella kotonakin kun vaan seuraa tarkasti ohjeita.Älä sekoita säänkestävää ja vedenkestävää ostaessasi!Paras jolla vedenkestävä ripsari on lähtenyt pois on cliniquen meikinpoistoaine, ja tarkista tosiaan että ostat vedenkestävälle meikille tarkoitetun poistoaineen, tavallinen kun ei auta.

vedenkestäviä, mutta esim. lancomelta löytyy tuollainen. öljypitoisella silmämeikinpoistoaineella lähtee pois. kanebon 38 lähtee lämpimällä, yli 38 asteisella vedellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tämä johtuu ihan siitä, että iholla on normaalista aina sen verran rasvaa, että lämpimässä silmämeikki suttaantuu, vaikkei sitten lähdekään pois.Yleensä vedenkestävät pestään pois rasvaisella meikinpoistoaineella tai peruskosteusvoiteella. (Tyyliin apobase tai aqualan L tai erisan) Toi Kanebo tosiaan pestään pois yli 38 asteisella vedellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat