Vierailija

12-vuotias hakkasi pikkulapsen hengiltä

7.1.2008 12:38Pikkutytön itku häiritsi 12-vuotiaan pojan television katselua.Poika oli perjantai-iltana hoitamassa 17 kuukauden ikäistä Shaloh Josephia ja kymmenvuotiasta tyttöä Floridassa, kun välikohtaus sattui.Televisiota katsellut poika hermostui Shalohin itkuun ja alkoi hakata tätä baseballmailalla.Lapsi vietiin myöhemmin illalla sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi päähän kohdistuneen vamman takia.Poika on tunnustanut tekonsa ja hänet on pidätetty. Epäselvää on, olivatko lapset sukua keskenään.Miamilaislehden mukaan lapset olisivat olleet siskoksia.

Kommentit (2)

illalla! 12-vuotias kaipaa vielä itsekin vahtivaa silmää, jos vanhemmat ovat ilta-aikaan poissa...Maailma on sieltä täältä hullu ja perseestä. Ei se ole lasten vika, jos sekoavat.

joukossa 2 uimataidotonta alle kouluikäistä ja 3 uimataitoista alakouluikäistä. Vein kersat rannalle polkupyörällä julkisia teitä pitkin. Ja olen vieläkin ihan häiriintymätön, vastuullinen aikuinen. En ehkä kuitenkaan ähettäisi omaa lastani tuommoisessa vastuussa mihinkään, mutta ei se itsestä silloin pahalta tuntunut.Tuolle 12-vuotiaalle olisi kuitenkin pitänyt selittää jotain vastuusta jo aikaisemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat