Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapsi nauttii ulkonaolosta. Mutta aina kun ollaan lähdössä ulos, alkaa kumma jahkaaminen. Ensin 10 kertaa kehoitan käymään pisulla. Sitten 10 kertaa tulemaan eteiseen ja pukeutumaan. Touhuilee ihan muuta koko ajan, vääntelehtii, hyppii, heiluu. Tuntuu, että puoli tuntia menee pelkkään valmistautumiseen. Sama on syömisen kanssa ja melkein kaikkien asioiden kanssa. Onko kaikki lapset jahkaajia, vai löytyykö sellaisia reippaitakin, jotka toimii heti kun sanotaan tai edes toisella sanomisella?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensin haluaa lähteä ulos, mutta sitten kun pitäisi ruveta pukemaan, alkaakin kaikki muut hommat kiinnostaa paljon enemmän, esim. ne lelut, joilla ei muuten leiki ikinä. Juoksee karkuun, kieriskelee lattialla ym. niin että pukemisrumbassa menee hermot. Kai se vaan on jotain uhmaa, ei millään voi tehdä niin kuin äiti haluaa.

Riippuu ihan mihin ollaan menossa:)Jos tietää pääsevänsä uimaan, vaatteet sujahtaa päälle alle minuutissa. Jos ollaan lähdössä päiväkotiin, no, mulla ei ole aikaa odotella että pukiskos se sitten puolen tunnin jälkeen itse...;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat