Vierailija

Tietääkö joku, miksi ehkäisyrengasta (tai yhdistelmäehkäisypillereitä) ei saa käyttää imetysaikana? Ilmeisesti voivat haitata maidoneritystä, mutta onko jotain muuta syytä? Voiko vauvalle olla jotain haitaa?Mietin juuri sopivaa ehkäisyä ja tuo ehkäisyrengas vaikuttasi muuten oikein hyvältä, mutta kun sitä ei suositella imettävälle. Ja mulla on täällä kohta puolitoistavuotias tissitakiainen. Eli ei kauheasti haittaisi, vaikka maidontulo vähän vähenisikin... ;) mutta tietääkö joku, onko jotain muuta syytä, miksi ehkäisyrengas ei sovi imettävälle?Kiitos vastauksista jo etukäteen :)

Kommentit (4)

"Estrogeenit voivat vaikuttaa imetykseen, sillä ne voivat vähentää rintamaidon määrää ja muuttaa sen koostumusta. Siksi NuvaRing-rengasta tulisi yleisen suosituksen mukaisesti käyttää vasta, kun lapsi on vieroitettu rintamaidosta. Pieniä määriä kontraseptiivisiä steroideja ja/tai niiden metaboliitteja voi erittyä rintamaitoon, mutta tämän haitallisuudesta lapsen terveydelle ei ole näyttöä."En kyllä haluaisi tarjota estrogeenimaitoa lapselleni, mutta olisin valmis luopumaan tuonikäisen lapsen imetyksestä saadakseni haluamani ehkäisyn.

joten kysy häneltä. Hän myös osaa suositella vaihtoehtoa renkaalle, jos se ei sovi.Täällä av:lla on niin päätöntä porukkaa, ettei noin tärkeiden asioiden vastauksia kannata jättää av:läisten varaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja se vähentyy sitten sillä tavalla, että sitä ei ole ehkä mahdollista kuroa takaisin. Mutta jos tunnet että siitä ei ole haittaa jos maito vähän vähenee, niin voit kyllä jatkaa imetystä ja silti käyttää ehkäisyrengasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat