Seuraa 

Nyt kaikki auttamaan!!! Meillä on ristiäiset jo reilun viikon päästä ja emme ole miehen kanssa osanneet päättää vieläkään pojalle nimeä!!! Vaihtoehdot olisivat Joona tai Julius.Mitä mieltä näistä nimistä? Kumpaa ehdottaisit Julian pikkuveljen nimeksi? Onko Julius liian samantyyppinen nimi kuin Julia?

Jos sinulla on muita nimiehdotuksia, niin otamme mielellään vastaan!

Kommentit (21)

etta vaikka lapset ei asu yhdessa kuin n 18v niin silti jos kakkosen nimi on melkein sama kuin ekan niin on kuin mielikuvitus loppuis kesken tai kakkonen ei ollut ihan oman nimen arvoinen vaan piti vaantaa ykkosen nimestaSiksi mina laittaisin Julia ja Juri

Julia ja Joonas

Julia ja Joosua

Julia ja Janus (puolalainen kiva nimi, sopii Suomeenkin)

Julia ja Joakim

Julia ja Joannes

Julia ja Jarius

Julia ja Jairus (Raamatusta)

Julia ja Jakopo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No, ei sitä lasten pois muuttamista vielä kannata suunnitella. ;-)

Siihen on vielä pitkä aika (toivottavasti...)Monet kerrat saat vielä ennen sitä huudella lastesi perään. (Käteväähän se tietty on että molemmat tulee samalla kertaa. :-D )

Yhdysnimeäkin ehdottaisin,

esim Jere-Julius tai

Jali-Julius

Jani-JuliusMeillekin joku joskus ehdotti Juliusta, mutta en vois ikinä laittaa sitä etunimeksi. kun kerran tytär on jo Julia. (Sitäpaitsi Julius on jo suvussa käytössä.)

Kun toinen lapsi syntyi, näin unta jossa häntä sanottiin Jesperiksi. Vaan tuli ihan toinen nimi. :)

samaa mieltä Molly-ellen kanssa: Julia on Juliuksen feminiinimuoto, joten tulee vähän turhan roomalainen nimimeininki - siellä kai tyttäret olivat kaikki isän nimen feminiinejä (tai jotain tähän suuntaan).

Jo ehdotetuista pisteitä multa

Joel

Leo

Juho

Justus

mutta tuo Leokin olisi tosi hyvä.Myös Josua ja Jonatan (tai samat pitkillä vokaaleilla) jo ehdotetuista kuulostivat kivoilta minun korvaani, samoin Joel.Entäs Noel, Noa, Aleksi, Alvar, Anton, Lukas, Elias?

Muistaakseni Julia on feminiivi muoto Juliuksesta.

Joten mielestäni Julia-tytön kuuluu saada pitää oma nimensä ihan rauhassa. :)Vanha koulukaveri oli Johanna nimeltään, hänestä seuraavat kaksospojat olivat Johan ja Johannes...

Joten voisihan kyllä ajatella että jos laitatte Julia ja Julius niin niiden perään sopii sitten Julian/Julie/ Juulia.Meilläkin on Julia-tyttö jolla on mm Leo-veli. ;-)Joonalle pisteet. :)

Julius on mielestäni aivan liian lähellä Juliaa eli mielummin Joona. Itse en kuitenkaan ehkä sitäkään valitsisi; vaikka Julia ja Joona ovatkin äänteellisesti mukavan samanlaisia niin itse en tykkää siitä, että nimet ovat tyylillisesti noin erilaisia. Itse valitsisin klassisen kauniin ja kansainvälisen Julian seuraksi jonkun samankaltaisemman nimen, esim.Joonas

Joel

Joonatan

Jaakob

Joosua

Markus

Luukas

Henry

Jamiel

Oma yksi suosikki nimi, kaikkia ku ei omilleen voinut laittaa. Kaikilla kolmella lapsella 3 nimeä ja vielä monta suosikkinimeä käyttämättä..

Kahdesta antamastasi vaihtoehdosta Joona. Minustakin Julius turhan lähellä Julia -nimeä.Muita vaihtoehtoja J-nimiä Julian veljelle:Juska

Jonni

Jooa

Jesse

Jussi

Joonas

Jaani

Janus

Justus

Jali

Joni

Jani

Janne

Juho

Juha

Kannatan jo ehdotettuja Joel, Jasper ja Juhana vaihtoehtoja. Julius on ihana nimi, mutta minuta liian samanlainen sisaren nimen kanssa.Vielä muutama ehdotus (enkä muista onko jo ehdotettu, mutta jos on, niin kannatusääni niille):Jeremia(s)

JesperElias

Aleksi(s)

Antton

Henri(k)

Eemil

Misael

Mikael

Markus

Mateus

Matias

Nikolas

Topias


Mulle tuli otsikosta mieleen Julius :o) Eli se ilman muuta, ja varsinkin jos vaihtoehto on Joona... A-loppuisena se mielletään monissa (Euroopan) maissa tytönnimeksi eikä ainakaan minusta muutenkaan ole yhtään niin komea nimi kuin Julius! Minusta Julia ja Julius eivät ole liian samanlaisia - ainoastaan tietysti sitten jos teille joskus tulee vielä kolmas, niin löytyykö sarjaan sopivaa... Justus sopisi pojalle, mutta tytölle?Mutta jos ei mennä aikojen edelle, on oikeastaan jännää mitkä nimet ovat liian saman oloisia ja mitkä eivät. Minusta samassa perheessä voisi olla Lauri ja Laura, muttei Eevi ja Leevi. Julia ja Julius olisi tosi kivat, tai sitten veikalle nimeksi se Justus?? ;o)komppaan pangolinia. Vaikka sisarukset eivät asukaan yhdessä aikuisena, ovat Julia ja Julius käytännössä sama nimi - ihan kuin tosiaan kakkonen ei " ansaitsisi" omaa nimeä. Mistä taisi olla kyse siinä viittaamassani roomalaisessa nimikäytännössä. Tyttäret taisivat olla kaikki Julioita ja Claudioita, mitäpä niille eri nimiä antamaan.... Niin paljon ihania J:llä alkavia nimiä, täälläkin pitkät listat. Vaikkapa se toinen vaihtoehtonne Joona.

nimiehdotuksista! Kyllä noista suosikkimme on vaan edelleen Julius ja Joona, myös Jasper -nimestä tykkään, mutta mies ei niinkään. Mies haluaisi tuon Julius nimen, mutta edelleen pohdituttaa...Toisaalta eiväthän ne sisarukset sitten enää aikuisina samassa huushollissa asu, joten nimien samankaltaisuus on tällöin samantekevää...Eikö?Edelleen olisin kiitollinen kommenteistanne/nimiehdotuksistanne... J-alkuinen se voisi olla, mutta ei mikään pakollinen. Topias nimestäkin tykkään, mutta näitä löytyy lähipiiristä jo kaksin kappalein.T:Alkuper. kyselijä

ELIAS, siinä kun on nuo samat -lia kirjaimet kuin Juliassa

>Julia ja Eliastai JUHANA ois kans aika ihana! Julia ja JuhanaMATIASTOPIASNIKLASJOSKAJUKKAJOOSUAEn siitä kovin paljon pidä, mutta sopii ehdottomasti paremmin kuin Julius.Mielestäni Julius on liian samanlainen Julian kanssa, tulee mieleen Olivia ja Oliver, jotka ovat vähän enemmän erilaisia, mutta silti mielestäni liian lähellä tai en ainakaan itse antaisi, kun maailmassa on niin paljon erilaisia nimiä.Haluatteko J-linjalla pysyä?Muita, jotka tuli mieleenJooa (ihana ja sopisi hyvin)

Joel (sopisi hyvin, löytyisi myös L)

Juho (sopisi hyvin, Ju-alku)

Jonne

Jere

Jimi

Jami

Johannes

Jaakko

Jaako

Jasper

Joonatan

Jesse

Jasu

JoakimJa vielä pari muilla kirjaimilla...Leo

Leevi

Lassi

Teemu

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat