Seuraa 

Onko olemassa oikeasti semmoinen pussi johon voi laitta jo parikuisen esim. pelkässä villapuvussa, tumpuissa ja hatussa kun on jo pakkasasteita?

Kommentit (6)

Olen samaa mieltä, että vaununkoppaan ei tarvita muuta kuin äp:n makuupussi ja kelin mukaan joko äp:n toppapuku tai kevyt vanupuku sisävaatteiden lisäksi.Jääkarhun lämpöpussin hankimme nyt, kun 1-vuotias poika nukkuu päikkärit rattaissa, kun ei mahdu enää vaununkoppaan.

Maalisvauvalle kyllä riittää se koppa ja makuupussi, sen lisäksihän on haalari päällä. Peittojakin ja villavaatteitakin voi lisätä jos tuntuu kylmältä, mutta tuossa kyllä on enemmän vaarana ylipukeminen. Vauvaa ei pidä pukea niin, että on hiki.Meillä lämpöpussi on ratasikäiselle, jota ei enää suojaa pehmeä kantokoppa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..eli mitä etuja lämpöpussista on esimerkiksi äitiyspakkauksen makuupussiin verrattuna? Pärjääkö selvästi pienemmällä vaatemäärällä alla? Voiko käydä niin, että kovalla pakkasella mitkään vaatekerrat makuupussissa ja lisäpeitot päällä ei riitä? Maalisvauvaa odotellaan, esikoista siis, ja löysin sattumalta huomattavassa alennuksessa olevan lämpöpussin, niin mietin, että kannattaisiko ostaa.. Yhdistelmävaunuissa meillä on pehmeä koppa ja jalkapeite vielä sen päälle.

Meillä huhtivauva 07 ei mahu enää vaunun koppaan joten ostin jääkarhun pussin; SE ON AIVAN MAHTAVA! Saa sinnekii -10 pakaksilla reilusti vaatetta laittaa (sisävaatteitten päälle laitoin villa-asun, fleeceasun ja toppapuvun) mut kuulemma lämpösemmillä kekeillä (syksyllä, keväällä) sinne voi laittaa ihan sisävaatteissa myssy ja tumput päällä vaan! Kokeilemalla selviää oikea vaatetus mut voin lämpimästi suositella tuota jääkarhua!!! Oon samaa mieltä et pieni vauva ei sitä tarttee niin kauan ku vaunukoppaan mahtuu mut jossain vaiheessa sille on varmasti käyttöä kun ratasosaan nukkumaan siirtyy!

esim tämä http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=11713777&p=&mpage=1&tmode=...Meillä on siis tuo haglöfsin pussi josta on kuultu niin hyvää kuin huonoa, mutta se mielestäni on juuri sellainen, joka käy pienellekin aina n. 1,5 vuoden ikään asti (pussin pituus 90cm) ja alle riittää nollakelillä meillä pelkät sisävaatteet, pakkasella myös villahaalari. PIpoa ei tarvita. Plussakeleillä oli vaunuissa ilman pehmeää koppaa, pakkasella nyt pehmeässä kopassa. Etuna äp pussiin verrattuna mm. keveys, hyvä huppu ja suljettavuus niin ettei kylmä ilma pääse pussiin sisään (vrt. äp pussi). Ja tämä pussi taas ei käy vaunuissa istumiseen kun on liukaspintainen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat