Vierailija

Onko kellään kokemusta?Lapset 2-9v ja meillä ennestään lapinkoira. Olen palaamassa työelämään ens syksynä ja haluaisin, että koirallamme olis kaveri päiviksi. En kuitenkaan halua toista keskikokoista koiraa /harrastuskoiraa vaan ihan kotikoiran, jota lapsetkin pystyy taluttamaan. M;ietin eka mäyräkoiraa, mutta hylkäsin sen metsästysvietin ja voiman takia.Eli, millainen pomeranian on lasten kanssa? Viihtyykö aidatulla, isolla pihalla talvisinkin, siis ei koko aikaa, mutta esim. 1-2t pari kertaa päivässä?

Oppiiko helposti sisäsiistiksi?

Onko "räksyttäminen" mahdotonta kitkeä pois?

Kellään suositella kasvattajaa?

Minkä hintaisia lemmikkitason pennut on?

Kommentit (4)

Vanhemmillani on kyseinen rotu, ja kyllä pelottaa kun mennään käymään. Neljä alle 8v lasta...

Soittelisin kasvattajille ja kysyisin asiaa tarkemmin. Oma mielipiteeni on että ei sellasiin perheisiin jossa on alle 5 vuotiaita lapsia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä lapset kyllä nuorin mukaanlukien osaavat käsitellä eläimiä, meillä on myös marsuja ja pari hamsteria. Että siinä mielessä en tuota "rikki"menemistä pelkää.Enemmän mietityttää tuo räksyttäminen, vaikka asutaankin omakotitalossa. En vaan halua, että naapurit häiriintyy, tässä kuitenkin lähellä taloja.Täytynee punnita vielä muitakin rotuja. Sheltti kiehtois, mutta mies ei suostu ottamaan, kun parilla tutulla huonoja kokemuksia (terveydellisiä lähinnä). Toinen lappalainen ei toki ole poissuljettu, mutta lasten vuoksi haluaisin pienen koiran, heillä kun nytkin harmittaa, kun eivät pysty koiraamme ulkoiluttamaan.Ap

Epäilen, ettei vastuullinen kasvattaja suostuis edes myymään lapsiperheelle pentua.Kokemusta on, ettei ainakaan useamman uroksen lauma ole oppinut sisäsiistiksi, merkkaavat sisällä. Viihty pihalla, talvella lyhyempiä aikoja tietysti. Räksytystä tuskin saa kitkettyä pois. Pennun hinta n. 1500 euroa muistaakseni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat