Vierailija

Ajattelin kokeilla vähentää hiilareita ruokavaliosta, katsoa vaikuttaako mielialanvaihteluihin ja pmt-oireisiin. Mutta olen 165cm ja ehkä 58kg, en omista vaakaa. Kauhulla olen lueskellut että miten paljon ihmiset laihtuu, tosin nesteitä lähtee aluksi vissiin liikkeelle enemmänkin.Mutta en todellakaan tahdo laihtua, painoin ennen lapsia 50kg ja olin todella liian laiha. Pari kiloa siis ei haittaa jos tippuu, mutta alle 55kg en tahdo mennä.Vinkkejä? Vai onko tuo hölynpölyä että paino voi radikaalisti tippua?

Kiitos :)

T. aloitteleva karppiko?

Kommentit (3)

juu sitä hyväkarppausta juuri olen ajatellut. En vain muistanut nimeä, kun uusia nämä termit minulle :) Se kyllä kuullostaa ihan hyvältä ja terveelliseltä ruokavaliolta. Kyselin tuossa toisessa ketjussa parta-äijästä, ja totesin että ruokavalioni ei radikaalisti edes muutu jos aloitan vähähiilarisen ruokavalion.Kiitos vastanneille.Ap

isoja määriä ja tarpeeksi rasvaa, ei se paino mitenkään dramaattisesti tipu, jos tiputettavaa ei ole. Suosittelen ns. hyväkarppausta, mikä on ihan terveellistäklin. EI ne huonot hiilarit ole kenellekään hyväksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat