Seuraa 

Kertokaahan kokemuksia luomuinseminaatiosta, oletteko onnistuneet tulemaan raskaaksi inseminaatiolla ilman hormoonihoitoa? Meillä tärppäs eka inseminaatio 2 vuotta sitten ja kerralla tulikin sitten kaksi lasta, tupaonni siis! Nyt jo vauvakuume vaivaa, mutta inseminaatioon hormooneilla en taida uskaltaa mennä, sillä sen verran on raskasta ollut kahden taaperon kanssa ja raskauskin oli aika rankka juttu....Tästä vauvakuumeesta ei vain tahdo päästä eroon..

Kommentit (6)

Moi! Totta kai luomuinssilläkin voi onnistua, jos ovulaatio toimii ja muu on kunnossa. Joskus siittiöt tarvitsee vain sen lisätuen päästäkseen perille, ohi kohdunkaulan.Jos kuitenkin lääkkeellinen inssi on vaihtoehto, jota teille tarjotaan uudelleen, voithan vaatia että seurataan ultralla munisten kasvua ettei tule kuin yksi!

Eihän se yksi munasolu mitään takaa et syntyis vaan yksi lapsi. Sehän voi vielä jakautua :)Meillä hormoneilla inssissä oli 2 munasolua ironnut mutta silti saatiin yksi vauva. Se on kai niin tuurista kiinni...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä taustalla selittämätön lapsettomuus. Nyt kaksi lasta, molemmat luomuinseminaatiolla ja vieläpä ensimmäisellä kerralla molemmat aikaisemmat raskaudet lähteneet alkuun. Nyt kolmatta toivotaan ja inseminaatiosta viikko aikaa... Jännityksellä odotetaan minkä tuloksen tuo inseminaatio tuo.

Elikkä toinen inssi toi tämän tytön. Vauvakuume on meilläkin taas kova, kolmas lapsi haaveissa. Hormoneja en ota, jos päädymme hoitoihin (siis näin ainakin ajattelen tässä vaiheessa). Luojalla on nyt annettu mahdollisuus yllättää meidät ja se oliskin mahtava juttu, siis aivan luomulapsi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat