Vierailija

Onko kellään ja miten toimivat? Itse aikanaan aloitin ehkäisyn minipillereillä, jotka eivät ollenkaan sopineet (jatkuvaa tiputteluvuotoa, järkyttävä akne...). Sopisikohan jokin toinen merkki...Synnytys lähestyy ja ehkäisyn tulevaisuus huolettaa (vaikkei olekaan läheskään päällimmäisenä mielessä nyt...), koska en ehkä luota mekaanisiin menetelmiin tarpeeksi (eikä mieskään niistä pidä, kuten en minäkään), enkä ikimaailmassa laitata kierukkaa - palstoja seuraamalla saa sen kuvan, että ne pettävätkin jatkuvasti, aiheuttavat tulehduksia...!Muutama kuukausi ilman yhdyntää olisi ihan ok, mutta koko vuosi (imetysaika) voisi olla kiusallisen pitkä aika... siis kunnes voi taas aloittaa yhdistelmäpillerit.Miten olette ratkaisseet ehkäisyongelman?Kommentit (5)

joten en mielelläni edes kokeile enää minipillereitä uudestaan. Vahvat yhdistelmät taas paransivat ihon täydellisesti, eikä mitään ikäviä sivuvaikutuksia tullut. Joten taitaa tulla seksirajoitteinen vuosi 2008 meidän perheeseen...kunnes lopetan imetyksen.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla on ollu minipillerit, Cerazette, käytössä nyt 2 vuotta.

Eka puoli vuotta oli kamalaa tiputteluvuotoa. Olisin lopettanut, mutta muistin, että terkka sanoi aloitellessani, että nää on sellaisten pitkäjännitteisten ihmisten pillerit...kunhan maltat odottaa, niin hyvä tulee...

Ja tosiaan---puolen vuoden jälkeen vuodot loppuivat TÄYSIN! Nyt viimeisen 1.5 v:n aikana on tainnut olla tiputteluvuotoa yhden käden sormilla laskettava määrä: )Juuri vuosikontrollissa käydessäni terkka sanoi, että odotas vaan, kyllä jollain viikolla tulee vielä kunnon vuotokin, ettet ylläty. Mutta tosi helppoa ja vaivatonta, kunhan muistaa ottaa pillerin suurinpiirtein samaan aikaan.

Tosiaan - en ole tullut raskaaksi, ei aknea eikä liikakiloja. )

Kuparikierukka taas aiheutti monta kuukautta kestäneen vuodon, joka saatiin loppumaan vasta kierukan poistolla ja pillereiden aloituksella. Joista niistä taas sain migreenin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat