Vierailija

Piirrettyjä hän katsoo niin, että samalla leikkii ja kun leikki herpaantuu katsoo vähän aikaa piirrettyä ja taas pian leikki jatkuu. Näin meillä 2 kertaa päivässä 30min - 1h kerrallaan, sitten taas puuhaillaan muuta, ulkoillaan ja touhuillaan yhdessä. Ilman piirrettyjä lapsi tulee aina hakemaan minut mukaan leikkiin. Nämä varastetut piirretty-tuokiot teen opintojani, kirjoitan esseitä, luen muistiinpanoja, yms.Hirveän huono omatunto kuitenkin näistä piirretyistä. Joskus jopa ajattelen, että olisi parempi laittaa lapsi hoitoon.Mielipiteitä?

Kommentit (3)

Eihän tuosta sinun opiskelustakaan tule mitään, kun lapsi keskeyttää. Laita lapsi esim. 10 tunniksi viikossa hoitoon muualle ja saat paljon enemmän aikaa opiskella. Kun voit täysillä sen ajan keskittyä opsikeluun, saat enemmän aikaankin ja paremmin tuloksin. Ja voit olla vapaa-aikasi lapsen kanssa 100 prosenttisesti.

mutta mun mielestä toi aika (n. 1 h) on niin lyhyt, että anna lapsen vaan katsoa ja tee opiskeluhommiasi. Itsekin koen huonoa omaa tuntoa välillä siitä, että laitan piirretyt pyörimään, jotta saan hetken hengähtää ja esim. imettää vauvaa rauhassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat