Seuraa 

Meillä 86 cm jonathanin välikausihaalari alkaa olla aika nafti, joten pesen sen pois käytöstä, kun ei varmasti enää keväällä mahdu. Ostin reimatecin 92 cm välikausihaalarin kirpparilta, ja jännäsin että onkohan ihan valtavan suuri vielä tänä keväänä, koska olen kuullut että reimatec on ISOMPAA kokoa kuin vastaavankokoinen jonathan.Mutta kun vertasin haalareita vierekkäin kotona niin ne olivatkin aika lailla samaa kokoa, ellei jopa jonathan isompi, tai siis pidempi ainakin. Lapsen päällä kuitenkin reimatec tuntui väljemmältä... outoa... osaako joku kertoa onko noissa jotain eroa sitten lahkeen pituudessa tai jossain...?

Kommentit (4)

Sovitin ensin koko 80cm Reimatecissä ja Jonathanissa niin Jonathan oli selvästi isompi. Laitoin ne päällekäin ja vertasin vielä siinä niin oli. Katsoin myös isompia kokoja olisko ollut 110cm niin siinä se koko ero oli taas toisinpäin. Eli pienissä kokonumeroissa Jonathan isompi, isommissa kokonumeroissa Reimatec isompi.

Lenne (Jonathanin mallinen) ja Reimatec samassa koossa saman kokoisilta, mutta koska Reimatec on leveämpi se on myös lapsen päällä isompi. Ja Ticket vielä reilumpi. Eli jotenkin tuo leveys tuo kokoa lisää vaikka selkäpituus on sama.Tai sitten puvussa on väärä kokolappu =) Sekin on meillä käynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä oli 1-vuotiskevääksi käytettynä ostettu -05 vuoden välikausihaalari kokoa 80cm (baby-mallia). Ei ollut paljonkaan isompi kuin talvihaalari 74cm (R-tec, baby-malli) joka oli -05/06. Jouduin sitten syksyksi hankkimaan (samanlaisen haalarin) seuraavaa kokoa, koska tuo 80cm ei enää mahtunut. Talvihaalari oli taas 86cm Reimatec, taisi olla vuodelta -05/06 tämäkin.Eli sanoisin että ainakin vuonna -05 oli välikausihaalarit pienempiä kuin yleensä, meille osuneista yksilöistä ainakin. Ja viidellä lapsellamme on ollut muutama noita haalareita :) Meidän pienehkö haalari oli muuten harmaa v.sinisellä hiharaidalla, toinen väri näissä oli ainakin v.sininen harmaalla hiharaidalla. Joitain tyttövärejäkin oli kyllä myös.

Meillä on Jonathan 86 ja Reimatec 92 kokoiset vk-haalarit, kumpikin viime kevään mallistoa. Reimatec on selvästi suurempi, ihan linjassa haalarien kokomerkintöihin. Mutta ehkä aiempien vuosien haalarit ovat eri kokoisia, joskus muistelisin jonkun täällä maininneen, että vanhemmat Reiman haalarit olivat pienempää mitoitusta...?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat