Vierailija

Ei sana alkio tai sikiö poista vauvan ihmisyyttä ja ihmisarvoa oli sitten kyse kuinka varhaisesta raskaudesta vaan!

Sivut

Kommentit (67)

Menee filosofian puolelle " Mitä on elämä" En osaa kertoa sinulle, kai sillä on jotain tekemistä tietoisuuden kanssa mutta ovathan puutkin " eläviä" . Ajatteleeko alkio? tuskinpa. Onko oikein kaataa puita? Kuka tietää.Jokainen siittiö mikä lentää ulos peniksestä on potentiaalinen ihminen, tekeekö se masturboivista miehistä murhaajia?? Jos tekee niin minä olen sitten murhannut miljardeja potentiaalisia ihmisiä elämäni aikana pyyhkimällä ne nessuun ja heittämällä wc-pöntöstä alas.ps. Tao päähäsi " Alkio ei ole ihminen" niin elämäsi on helpompaa.m25

Jos siellä on kaikki nämä ap:n kalatsiet hihhulit. Helvetissäkin ois varmaan hauskempaa kuin niiden kanssa taivaassa. Kun sais taivaan olot ja helvetin tyypit seuraksi..

t. 15

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ovat samaa sekopää sakkia kuin kiihkouskovaiset ja eläinoikeus aktivistit! Jankutetaan maailmaan tappiin uskomaansa asiaa mieleltään häiriintyneessä päässä!


Jotenkin uskomatonta, että ihmiset on niin aivopesty tähän aborttiajatteluun, että eivät ymmärrä abortoidessaan murhaavansa yhden ainutkertaisen elämän, jollaista samanlaista ei enää koskaan synny.

No joillakin niin näyttää olevankin. Kyllä minun ja useimpien muidenkin mielestä moraali ja etiikka liittyy oleellisesti ihmisenä olemiseen.

Huckabeesta voi hyvinkin tulla uusi presidentti ja saa nähdä mitä aborttilaille silloin tapahtuu. Ehkä asia saa sitten laajempaa kannatustas Suomessakin :)

on turhaa moralisoida aborttien tekijöitä ilman, että ottaa huomioon myös sen, että lääkäri päättää naisen kehosta siinä missä sikiön tai alkionkin. Jos raskaudesta on hengenvaaraa äidille, raskaus keskeytetään, eikä äidiltä kysellä enää mitään. Pitäisikö nämä lääkärit sitten tuomita murhista? Olisi kiva tietää, kun itsekin tuon olen kokenut.Kuka haasta kenet ja ketkä oikeuteen murhista?

Etelä-Dakota kielsi abortin! (8.3.2006)Yhdysvaltain Etelä-Dakotan osavaltiossa on säädetty laki joka käytännössä kieltää abortit. Tämä johtanee siihen että Yhdysvaltain korkeimman oikeuden vuoden 1973 ns. Roe vs. Wade -päätös, jonka mukaan abortti on liittovaltiotasolla naisen perustuslaillinen oikeus, voidaan ottaa uudestaan käsittelyyn ja mahdollisesti kumota. Näin aborttilainsäädäntö palaisi osavaltiotasolle. Vuoden 1973 aborttitaistelun ¿Jane Roe¿, oikealta nimeltään Norma McCorvey, joka silloin kannatti aborttia, toimii nykyään aktiivisesti sen puolesta että hänen nimissään ja valheellisin perustein läpi ajettu vapaa abortti saataisiin kumottua. Perusteluna hänellä on mm. se että hän on nähnyt miten pahaa abortti tekee naisille

että Suomi seuraa Yhdysvaltojen pöllö-politiikkaa? Siinä olet väärässä, kuolemantuomio tai aborttikielto ei tule tänne rantautumaan, johan me olemme nähneet mihin ne ovat johtaneet. .


Se oli sinun alkusi, kuten jokaisen meistä. Kuten jokaisen abortoidun ihmisalun, josta olisi kasvanut uusi ainutkertainen ihmisyksilö, jollei äitinsä/isänsä olisi päättänyt murhata häntä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat