Vierailija

Perhe valittaa iltasanomista kun heidät on häädetty kesken loman Naantalin kylpylästä. Lapsensa oli oksentanut yöllä ja kun lapsi seuraavana päivänä oksensi keskellä allasosastoa, oli hotelli päättänyt kehoittaa perhettä palaamaan kotiin siksi. Hotelli oli tehnyt päätöksen siinä vaiheessa kun oli kuullut allasosastolla oksentelun jälkeen, että lapsi oli jo aiemmin oksentanut useamman kerran. Käyttämättä jäänyt yö myös korvattiin perheelle.

Ja nyt perhe valittaa Iltasanomissa asiasta =) Ei pelkästään, että mahatautinen lapsi raahataan allasosastolle, vaan sitten vielä julkisesti toitotetaan omaa tyhmyyttä =)Luulisi normaalijärjellä varustetun ihmisen tajuavan, että varsinkin kylpyläolosuhteissa mahataudit ym tarttuvat todella helposti.

Kommentit (12)

suurinosa on kyllä tuominnut perheen toiminnan, eikä ihme. Malliesimerkki itsekeskeisestä ajattelusta, kun ei osata ajatella asiaa muiden kannalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kehdataan vielä soittaa lehteen ja valittaa kun hotelli oli tarjonnut ilmaisia kylpyläpaketteja ja kaikkea mahdollista. Kyllä näitä riittää.

olisi sieltä häipynyt, jotta muut eivät saa tartuntaa. Kumma, että kylpylä antoi heille uuden viikonlopun ylipäätään. Sehän ei kyllä' kään kelvannut.

Voin kuvitella miten siinä perhe on sitten melkoinen hatutus päällä soitellu/meilannu lehdistölle asiasta. Jos olis viel Karpo-ohjelma, niin varmaan tohkaisivat sielläkin asiasta.

Mutta, pisteet tosiaan kylpylälle.

selasin aloituksia äsken parin sivun verran, mutta aiheesta ei tullut otsikkoa vastaan. Äsken vasta Iltasanomien nettisivuilta uutisen luin, töistä kun hetki sitten kotiuduin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat