Vierailija

Nostan tämän vastaukseni toisesta ketjusta uudeksi aloitukseksi.-------Minusta on sikäli kurjaa alkaa opiskelemaan noin vanhana, että silloin ei enää pysty hyödyntämään tutkintoaan niin hyvin taloudellisessa mielessä kuin nuorempana. Suomessa on liikaa ikuisia naisopiskelijoita, joiden muu elämä kuin perhe- ja opiskeluelämä jää elämättä, kun keskittyvät vain kapeaan akateemiiseen alaansa.Lisää rohkeutta edetä työpaikalla niillä eväillä joita on jo saanut ja työnantaja kustantamaan kaikki jatko-opinnot tai työnantaja vaihtoon! Miehet ne suorittavat jopa toisen akateemisen tutkintonsa työajallaan samaan aikaan kun naiskollegat hoitavat heidänkin työnsä. Älkää olko niin nöyriä ja avatkaa silmänne todellisuudelle!-------

Kommentit (3)

Jos nuoruus on auttamatta ohi eikä ole silloin tullut opiskeltua, niin sun logiikan mukaan pitäisi jättää sitten kokonaan opiskelematta vai? Vaikka siitä voisi olla opiskelijalle suurta iloa ja saada mielenvirkeyttä?Aikuisopiskelu on kasvava trendi. Anna sinä aikuisten opiskella, jos siltä tuntuu. Useimmat heistä tekevät sen omalla kustannuksellaan ja ovat siis voimavara lisääntyvine tietoineen.

Hän jätti työtehtävänsä pöydän reunalle. Kolme kuukautta ennen kuin niiden kuului olla valmiina, ne määrättiin kolmelle meistä naisista tehtäviksi. Meillä oli siis omien töidemme ohella kolme kuukautta aikaa tehdä hänen työnsä pois aikataulussa. Työpanos joka tarvittiin vastasi yhden ihmisen vuoden työpanosta. Emme saaneet mitään erilliskorvausta siitä, että saimme hänen työnsä tehtyä. Olimme todella stressaantuneita työn määrästä ja aikataulusta.Tämä mies ylennettiin esimieheksi, vaikka siis ei ollut edellisenä vuotena tehnyt mitään töitään. Suoritti silloin vain tutkintonsa loppuun. Nyt olisi toinen mies " ylennysputkessa" . Ymmärsimme sen heti ja emme enää suostukaan tekemään ilmaiseksi toisten tekemättä jääneitä töitä. Otamme tarvittaessa vaikka liiton juristit avuksemme!

Näin valtiolla.- Ei niin tyhmä kuin ennen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä sitten pitäisi tehdä? Harrastaa puutarhanhoitoa?Taloudellisesti on hankalaa lähteä iäkkäämpänä opiskelemaan, mutta toisaalta silloin tietää mitä todella haluaa. Parikymppisenä lukiolaisena elämän suunta ei ole ehkä kaikille selvillä ja tulee tehtyä tyhmiä (= helppoja) valintoja. Joitain mielenkiintoisia aloja ei voi opiskella kuin yliopistossa eikä töitäkään ilman yo-tutkintoa siltä alalta saa.Itse olen amk-tutkinnon omaava ja tuntuu, että työmarkkinoilla aika pohjasakkaa. Harmi sinänsä, kun kuitenkin on vuosia joutunut jo opiskelemaan. Maisterit vievät työni, vaikka homman osaisi ilman tutkintojakin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat