Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Miltä teistä kuulostaisi tällainen ohjelma (vieraina 15 3-7-vuotiasta). Perusongintaa jne., heliumilla täytettyjä ilmapalloja (kummisetä sukeltaja ja pystyy tulemaan ohjelmanumeroksi pulloineen), tarjoiluna lettuja + mansikkahilloa + kermavaahtoa ja synttärikakku (joku lasten fantasiakakku). Ja letut paistaa iskä, joka osaa heitellä niitä lettuja. Söisiköhän moni lapsista vielä pizzaa, iskä osaa heitellä myös niitä pizzapohjia silleen niinkuin oikeassa pizzeriassakin.

Kommentit (7)

niin omien lasten kuin kavereidenkin lapsien synttäreillä suolainen maistuu pienille paljon paremmin kuin makea. Ja lisäksi eivät tule edes sokerihumalaan, joka on aikamoista menoa.Toinen asia: oletko varmasti harkinnut lapsimäärän loppuun? Tuo määrä on aikamoinen paimentaa ja ohjata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kohta vois mummot tuoda lastenjuhliin leipomaan pullaa! Tai paistamaan munkkeja, itse en ole 10 vuoteen edes paistanut munkkeja.. elämyssynttärit kerrakseen.

tuollaisia " arkipäiväntemppuja" eli lätynheittoa ym . ei aina tarvi olla extremeä . . . ilomielin toisin lapseni tuollaisiin synttäreihin : )

Loppujen lopuksi se 1.5-2 tuntia menee lapsilauman kanssa aika äkkiä eli noinkaan monta " ohjelmanroa" ei tarvitse olla, toki voi olla.Jotain suolaista syötävää on aina ihan hyvä idea. Nuo letut ja hillot tekee varmasti myös kauppansa, mutta älä pety, jos kaikki haluaa sitä Autot-kakkua, tms. mutta harva syö palaansa loppuun. Meillä ainakin lapset on tosi huonoja syömään kakkua. Isompi ei halua edes maistaa ja nuorempi haluaa ison palan ja syö 2 lusikallista.

Heliumpallot kuulostavat hauskoilta, samoin lettujen ja pizzojen heittely.

Karsi osa ohjelmaa pois ja lisää suolaista tarjottavaa (jä vähennä makean osuutta)

tai paista sen verran iso kasa lettuja että niitä voi täyttää sekä suolaisella että makealla täytteellä!Kiva kun joku jaksaa nähdä vaivaa lastenkin juhlien eteen, eikä ajattele, että kilo irtokarkkia, pari sipsipussia ja jokunen pullo kokista kuittaa koko homman R-kioskin vuokra-DVD:n kanssa... ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat