Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei! Olen ostamassa kyseisiä rattaita ja kiinnostaa saakohan niihin seisomalaudan kiinni tuolle esikoiselle? Kiitos vastauksesta näin etukäteen:-)

Kommentit (6)

Meillä Raceissa kiinni Kiddy Board, ja minusta työntäjän tila on ihan kohtuullinen (missään kokeilemassani ratas+ seisomateline -yhdistelmässä ei jää jaloille mitään luxus-tilaa). Seisojan tila ei ole kovin kummoinen, mutta pidemmällä aisansäädöllä mahtuu kyllä. Tulisikohan Brion oma lauta kauemmas akselista kuin Kiddy Board, enpä ole tutkinut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Teutonian uusin lauta pitäisi käydä myös tuohon, se vaikuttaa parhaimmalle jos pitäisi lauta erikseen hankkia, mutta tuo kiddy board toimii. Sitä Teutonian uusinta lautaa kaupassa suositeltiin meille nimittäin keväällä, mutta oli jo Kiddy Board vuotta edellisen kauden mallia hankittuna.Työntötila on minusta ihan reilu näin 168 - 175cm pituisille ihmisille ja lapsi mahtuu siihen väliin ihan hienosti. Makuulla jos toinen on, niin sitten ei meinaa mahtua toinen enää kyllä, että se miinus mutta tosi harvoin ollaan liikkeellä niin että toinen makaisi ja toinen ei jaksaisi kävellä tai olla kannettavana, tai pyöräillä tms.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat