Vierailija

Vai onko pers. häiriöinen koko ikänsä jotenkin kumma/hankala/onneton, ja pystyy korkeintaan oppimaan hillitsemään ja sopeuttamaan omaa käytöstään ns. sosiaalisiin normeihin?

Kommentit (13)

Ts. vaaditaan pitkäjänteistä terapiaa ja OMAA MOTIVAATIOTA parantua. Mutta pers. häiriöisillä ei motivaatiota tahdo olla, kun se justiinsa on se pers. häiriö. Vika on kaikissa muissa. Paras apu on se, että läheiset tunnistavat tilanteensa ja pelastavat itsensä pers. häiriöiseltä. Pers. häiriöisistä esim. psykiatrit pesevät kätensä ja lääkityksistä ei juuri apua ole, avainsana on oma motivaatio parantua ja muuttua. Yleensä sitä ei löydy ja pers. häiriöinen pilaa oman ja erityisesti läheistensä elämän, narkkaa ja ryyppää, valehtelee, varastaa, manipuloi ja uhkailee.

Persoonallisuushäiriöitä on muitakin kuin narsistinen, epävakaa ja antisosiaalinen. Sisäänpäin kääntyvissä persoonissa ongelmat kohdistuvat nimenomaan ihmiseen itseensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki myös masennusta ja ahdistusta. Olet väärässäsi tuossa luulossa, että kaikkiin pers. häiriöihin kuuluisi piittaamattomuus muista.6

Siis jopa psykiatrit on. Joidenkin mielestä voi, joidenkin mielestä ei. Riippuu vähän myös millainen persoonallisuushäiriö kyseessä, vaikeimmat muodot taitavat usein olla parantumattomia. Lievissä hyväkin paranemisennuste. Kannattaa lukea myös Tähkän kirjoituksia aiheesta. On vetänyt pitkään päiväsairaalaa jossa vaikeimpia persoonallisuushäiriöisiä ja tulokset yllättävänkin hyviä

En ole tietääkseni kenenkään elämääkään pilannut. Ja läheiset ihmiseni ovat mielestäni ihan ok, joten enpä voisi sanoa, että minusta " syy on aina heissä" . Syy mihin? Siihen, että mua ahdistaa ja kaikki on vaikeaa?Pitää vissiin etsiä toi kirja.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat