Vierailija

siis tarkoitan mitkä on " vaatimukset" kummiksi pääsemiseksi?

ja sitten muutenkin mitä voi " vaatia" kummilta, esim. lapsenhoitoa kerran kuukaudessa, ?

Kommentit (7)

miten kaukana kummi ja kummilapsi asuvat, vaikuttaa " vaatimuksiin" . Jos asutaan ihan lähellä, on luontevaa olla enemmänkin apuna hoitamisessa. Mutta yleisesti kummi kai on jonkinlainen tukihenkilö ja jopa kaveriaikuinen lapselle.

Olemme valinneet kummeiksi lapsirakkaita ihmisiä, joiden tiedämme pystyvän olemaan lapsen tukena ja turvana ja lapsen luottamuksen arvoisia. Emme vaadi heiltä mitään, pyysimme sitä, että voisivat olla läheinen aikuinen lapselle.Valintamme ovat onnistuneita. Jokainen kummi pitää lapseen itseensä yhteyttä. Isoin lapsista jo soittelee tärkeitä asioitaan ja laittaa sähköpostia. Lapsilla on selvästi jokin erikoinen side kummeihinsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tarjoamaan vielä kummilapseillekin laatuiakaa kun ei omillekaan tahdo riittää. Kummilapsemme äiti ei tätä tunnu käsittävän. Myöhemmin tilanne voi olla jo toinen kun omat lapset kasvavat.

Kummin tehtävä on uskonnollisessa mielessä kristillinen kasvatus. Uskonnottomien kummien tehtävä on yleensä tukea lapsen kasvua tasapainoiseksi, itse ajattelevaksi aikuiseksi.

Näillä me ollaan kummeina päästy aika pitkälle. Ja ollaan sen verran oltu suosittuja, ettei enempää kummilapsia oteta, ettei taso laske.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat