Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

se olis niinkun myöhästynyt lounas ja iltapala samaan aikaan eli sais olla jotain muuta kun leipää ja jugurttia. mä en keksi mitään hyvää.

Kommentit (22)

kaapissa kypsiä broilerin rintaleikkeitä jotka oli jääneet edellisenä päivänä

tein currymajoneesia ja sit oli salaattiaineksia.



Leikkasin fileet vinottain ohuiksi viipaleiksi, pilkoin jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua.



Paahdon leipäviipaleet, laitoin jenkkisalaattisuikaleita, currymajoneesia, broileripaloja, tomaattiviipaleita ja kurkkuviipaleita ja taas majoneesia ja päälle toinen leipäviipale.



Ei ollut paahtoleipää joten paahdoin moniviljaleipää paistinpannulla rapeaksi.



Hyvää olivat ja tilasivat samaa uudestaan lähiaikoina.



Samat täytteet sopisi patonkiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eihän ap kysynyt iltapalaa aineksista, joita löytyy jokaiselta kaapista vaan HYVÄÄ iltapalaa!



7 antoi hieman erilaisen vaihtoehdon, kun ne tyypilliset lämpöiset voileivät ja salaatit. Hyvältähän tuo ehdotus kuulosti, tosin itse en pidä ilmakuivatusta kinkusta ;)

Siihen voisi vielä lisätä uunituoreen ciabatan, päälle oliiviöljyä. Lisänä voisi napostella öljyyn säilöttyjä artisokan sydämiä, oliiveja, parmesaanijuustolastuja. Juomaksi kivennäisvesi, ehkä lasi viiniäkin (valko).

esimerkiksi -- teet sokerittoman pannaritaikinan ja kun pannari on kypsää, levität sen päälle esim. jauhelihakastiketta, ananasmurskaa ja juustoraastetta tai fetasilppua, oliivisilppua ja paprikaa tai kinkkusuikaleita, ananasta ja aurajuustoa tai vaikka marinoituja vihanneksia ja sitten käärit rullalle kuin kääretörtun, ripottelet pinnalle vähän juustoraastetta ja gratinoit vielä hetken uunissa. Tarjoilet vihreän salaatin kanssa.



Myös hyvä feta-tomaattimunakas on ihana iltapala tai uunijuurekset:



uuniin kuutioidaan tuoreita punajuuria, lanttuja ja porkkanoita isoiksi paloiksi. Kiepautetaan öljyssä, maustetaan suolalla, pippurilla, balsamicolla ja annetaan hautua tunnin, puolitoista. Syödään kylmään kirpeään kermaviilikastikkeeseen dippaillen.

Hunajamelonin voi korjata päärynöillä tai verkkomelonilla, jos ei satu olemaan hunajamelonia. Ja tosiaan meillä on aina 1-2 pkt ilmakuivattua kinkkua, syödään sitä 1-2 krt viikossa. Ja muuthan on ihan säilykkeitä. Ja kivennäisvettä me juodaan päivittäin 1-2 l.

terveisin 7

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat