Vierailija

liki kaikissa iltapäivälehdissä yms? Perheet narisevat, että matkatoimisto tarjoaa vääränlaisia hotelleja, lentokoneessa ei saanut tarpeeksi ruokaa yms ja lapiperhe...Miksi pitää lähteä jonnekin Thaimaaseen sitten pienten kanssa?Ja miksi ylipäänsä pääuutisaiheena ovat liki päivittäin nämä Finanirin turistilentojen myöhästymiset. Pitäisikö asian kiinnostaa koko kansaa? EVVK. Eikö tuo kosketa aika marginaalista porukkaa väestöstä. Ja hui kauheeta, jos saadaan väärä hotelli Finnmatkoilta ja vielä ilotyttöjkäin siellä. Jestas mitä jeesustelua . Kyllä niiitä huoria on koko Bangok täynnä ja pedofiilejä yms myös. Että ihmiset on typeriä.En edelleenkään ymmärrä tätä farssia. Myöhästyneet lomalennot....eikä ole tärkeämpää kerrottavaa?

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Tosin seuraan muutenkin aika vähän suomalaisia uutisia, mutta aika paljon on ollut otsikoita jostain myöhästyneistä lomalennoista, ainahan lentoja myöhästyy, luulisi turistien nyt sen tietävän.


Ihan kuin nyt joku koneen myöhästely olis mikään valtakunnallisesti tärkeä uutinen... Ja sitä paisti koneethan myöhästelee epäsäännöllisen säännöllisesti, no big deal.

Enkä ole kateellinen, jos joku sitä luulee. Matkustan itse paljon ja osaan varautua siihen, että myöhästymiset ym. hankaluudet ovat väistämättömiä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat