Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mutta kuukuppiin en suostu!

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Jos ei kuukuppi kiinosta niin googlaappa KESTOSIDE :)Tirskoas merkkiset on ihan ykköset. Koskaan milloinkaan en suostu enää kemikaalisidettä laittamaan

Vuokkosia ja extra-merkkisiä suositeltiin ja niillä ei ole tämä vaiva koskaan toistunut. Kuulemma pahimmat on ne allwaysit, mutta libresseistäkin tulee usein.

Musta nykyään parhaita siteitä on Euroshopperit ja Vuokkoset, eivät ole niin kumimaisia. Mutta parhaita olivat 90-luvun Libresset ja muut, sellaisia ihanan luonnollisen oloisia. Joskus tuntuu, että Tambaxit ärsyttävät vähiten, ovat pumpulista toki tehtyjäkin.

Alwaysin ja Libressenkin siteet tuntuu ihan mikrokuituisilta. ärsyttää jo käden ihoa, limakalvoista puhumattakaan. Varmaan joku mies suunnitellut:)

vaikken ole millekkän allerginen ja iho on oikein hyvä ollut aina.Ja sit noi kemikaalisiteet tietysti pahensi asiaa aina kerran kuussa.Lopulta tajusin missä oli vika vaikka ramppasin ihotutiläkärillkin joka pyöriteli silmiään....Käytin pientä määrä Omo sensitiveä ja ekstrahuuhtelua mutta se zeoliitti on myrkkyä niin koneelle kuin ihollekin.... En suosittele.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat