Vierailija

Meille kävi ihan samoin ja itseasiassa se IF:in vauvavakuutus päättyy, kun lapsi syntyy ja lapsi on vähäntään kaksi kuukautta ilman minkäänlaista vakuutusta!!!!! Ja mikä irvokkainta kyseinen yhtiö mainostaa ainakin meidän neuvolan neuvolakortissa että heidän vauvavakuutus turvaa lapsen ensimmäiset elinkuukaudet. MIelestäni ei ihan pidä paikkaansa. Ja se samassa ajanvarauskortissa mainostettu ainutlaatuisuus tarkoittaa sitä, että mikään muu yhtiö ei näin häikäilemättömästi käytä hyväkseen onnensa kukkuloilla olevia odottajia, jotka vain haluavat turvata lapsensa tulevaisuuden. Tietysti olisi pitänyt lukea paperit tarkemmin, mutta en minä nyt voinut arvata, että If:in vakuutus on ihan toisenlainen kuin minkään muun yhtiön ja kun muut vakuutukset on siellä niin oli luonnollista ottaa vakuutus samasta yhtiöstä. Nyt potkin myös itseäni nilkkaan, että täydellinen tyttömme kantaa seuraukset siitä, että vanhemmat on liian sinisilmäisiä.Meillä lapsella myös synnynnäinen reikä sydämessä ja kiihtynyt keuhkovaltimovirtaus luultavasti sen reiän takia, joille kummallekaan ei tarvi tehdä mitään ja nyt If ei myöntänyt myöskään meille lapsivakuutusta ollenkaan. Ja samaan hengenvetoon ei myöskään myönnä korvausta, kun vika on niin pieni. Aivan käsittämätöntä k****usta koko vakuutus. Suosittelisinkin, että lehdessä kirjoitettaisiin juttu tästä. Varmasti moni muukin menee samaan halpaan ja kuvittelee, että kyllähän se neuvola mainostaa parasta mahdollista turvaa.Olimme asiakkaina suurinpiirtein yhtä pitkään kuin te, mutta nyt yhtiö varmasti vaihtuu. Onkohan muita, joille on käynyt ihan samoin?

Kommentit (7)

Olin kyseisen yhtiön asiakas monta vuotta. Meillä oli koti, auto, eläin ja henkivakuutukset kaikki samasta paikasta, keskittäminen kun kannattaa. No, koiramme joutui vakavaan leikkaukseen ja eivät korvaanneet mitä oli vakuutusta ottaessa luvattu. Kotivakuutuksen hinnat nousivat vuosi vuodelta. Henkivakuutus ei ollutkaan ihan sellainen kun piti ja yht'äkkiä ilmoittivat, että se ei olekaan Ifin vaan Henki sammon...Kaikesta oppineena vaihdoimme lasten syntymän jälkeen kaikki vakuutuksemme Tapiolaan, Ifiin olemme olleet todella pettyneitä. Ja suosittelen tarkistamaan vakuutuksen ehtoja aika ajoin, ne voivatkin muuttua yht'äkkiä... joka yhtiössä.

Niiden on ollut pakko tehdä rajauksia vakuutuksiin, koska muuten niiden hinnat olisivat aivan kohtuuttomia. Kukin yhtiö on valinnut riskit joita se haluaa ottaa vastattavakseen.Tämä on syytä pitää mielessä aina kun lukee vakuutusehtoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tietämättömyytemme ja hyväuskoisuutemme takia mokasimme vauvamme vakuutusasiassa ja haluan kertoa tämän esimerkkinä muille.Otimme Ifin vauvavakuutuksen kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa. Vauvavakuutus ei Ifissä ole voimassa kuin joiltakin osin syntymän jälkeen muutaman kuukauden ajan. Jatkoa varten on haettava erillinen lapsivakuutus. Lapsivakuutusta Ifissä voi hakea lapsen täytettyä kaksi kuukautta.Vauvallamme ilmeni kolmen päivän ikäisenä lievä rakennevika sydämen yhdessä läpässä. Vika ei aiheuta mitään toimenpiteitä, mikäli säilyy entisellään.If ei korvannut vauvavakuutuksesta mitään, koska yhtiön mielestä ei ole kyse vakavasta viasta tai vammasta. Hyväksyimme vakuutusyhtiön päätöksen ja haimme hyväuskoisina lapsivakuutusta. Yllätykseksemme If-yhtiö ei myöntänyt lapsivakuutusta lainkaan ¿ ei edes rajoitettuna, ja perusteli päätöstään synnynnäisellä sydänvialla.Onko tässä toiminnassa logiikkaa? Vika ei ollut vakava vauvavakuutuksen korvauspäätöksessä ja kuitenkin niin vakava lapsivakuutusta hakiessa, että emme saaneet lapsivakuutusta.Jälkeenpäin tajusimme, että esimerkiksi Tapiolassa vauvavakuutus ja lapsivakuutus eivät ole Ifin tapaan erillisiä. Tapiolassa vakuutus otetaan kolme kuukautta ennen laskettua aikaa ja se jatkuu automaattisesti syntymän jälkeen lapsivakuutuksena. Ifin päämääränä on varmistaa, että vakuuttamattomalla kahden kuukauden ajalla sairaudet tulisivat esille ja sillä ei olisi korvausvelvollisuutta. Tapiola ottaa riskin.Ole siis tarkka, mistä vakuutusyhtiöstä lapsesi vakuutukset otat. Me olimme Ifin asiakkaita reilut viisitoista vuotta ¿ emme enää. Pidimme luonnollisena hankkia vakuutukset tästä isosta yhtiöstä, johon olemme luottaneet ja johon olemme kaikki perheemme vakuutukset keskittäneet. Tästä luottamuksestamme kärsii nyt vauvamme.If-yhtiön toiminta on mielestämme ala-arvoista!

on ihan järjetön systeemi, eihän sillä vauvavakuutuksella sitten tee yhtään mitään jos sen ifistä ottaa!Meillä vakuutukset Pohjolasta ja ollaan ihan tyytyväisiä! Esikoiselle saatiin vauvavakuutus sieltä ja myöhemmin ilmenikin pari synnynnäistä valuvikaa pojassa, kaikki korvaukset ollaan sieltä hienosti saatu! Kun tyttöä odotettiin, niin haettiin Pohjolasta hänellekkin vakuutus jo odotusaikana ja saatiin täysi paketti, vaikka pojalla oli nuo valuviat, heille riitti perinnölisyyslääkärin paperi, jossa mainittiin, että nämä viat eivät ole mitenkään perinnöllisiä!Eli hienosti on mennyt!

Meillä on esikoisella Ifin vakuutus ja se on ollut loistava. Juuri tuon katkoksen takia en Ifistä ottanut kuopukselle vakuutusta vaan Tapiolasta. Nyt olemme kuitenkin siirtämässä Tapiolasta vakuutusta taas Ifille, sillä Ifin ehdot ovat nyt taas paremmat - Ifiltä saa korvausta mm. silloin jos jokin sairaus aiheuttaa jotain pysyvää haittaa lapselle, mikään muu firma ei korvaa kuin tapaturmasta aiheutuneet pysyvät haitat. Samoin Ifillä on sellainen 10000 euron vanhemmille suunnattu raha, jonka saa, jos lapsi sairastuu vakavasti, muilla firmoilla ei ole moista.Olen samaa mieltä alkuperäisen kanssa, että tuo on ikävä systeemi, mutta toisaalta on syytä muistaa, että teidän piti kyllä tietää tuo silloin kun vakuutusta otitte, sillä tuo tieto on taatusti vakuutusehdoissa. Vakuutuksissa on eroja ja mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Ja jos meille puhkeaa nyt vauvalle sitten joku paha ruoka-aineallergia, niin tottakai harmittaa, kun ei ole vakuutus Pohjantähdessä, joka korvaisi ravintovalmisteitakin. Kuitenkaan ihan kaikkien firmojen vakuutuksia tuskin kukaan voi pitää ja poimia sitten käyttöönsä niitä vakuutuksien ominaisuuksia, jotka omiin sairauksiin sattuu sopimaan.

Marko

Olen samaa mieltä. Meillä ei mitään ongelmaa. Sotu ei vain tullut 2 kk:n sisällä syntymästä. Don't you worry about the thing on niin kaukana kuin vain mainosmiehet voivat todellisuudesta olla. Tässä vaihtuu kaikki vakuutukset meidän perheessä. Elämän tärkein asia, lapsen syntymä ja kuinka If siihen vastaa? Huijaamalla!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat