Vierailija


En jaksa, pitäis edes vähän siivotakin. Anoppi on sitä lajia, että hakee vierailultaan valtiovieraan kohtelua.Häippäsisin jonnekin, jos voisin. Aaarghhh!

Kommentit (4)

Joka tapauksessa sairaan pitä potea sairautensa ja sillä siisti. Jos anoppi teillä ollessaan vaatii jotai erityistä, on miehelläsi sitten passattavaa. Vaimon (+kodin, lasten?) hoitamisen lisäksi.

Jos suinkin mahdollista, saisi miehesi ottaa äidilleen puhelun ja jutella, ottaa vielä puheeksi tyyliin " muuttaisitko sittenkin suunnitelmaasi, tämä tauti tarttuvaa...ettet äiti-kulta sairastuisi..." .

mutta on tulossa siitä huolimatta.Ja tämä anoppi ei auta ketään, hyvä että saa oman yhden hengen taloutensa pidettyä kunnossa. Hän vaan ilmoitti olevansa tulossa huomenna ja mies ei pöljyyksissään laittanut hanttiin. Minä en puhu koskaan anopin kanssa puhelimessa, mieheni hoitaa sen puolen yhteydenpidon.Ärsyttää.t. ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ymmärrystä osaksesi. Pysyt sängyssä, köhit ja sanot, että kuume kivunnut vaikka kuinka korkealle. Ripottelet nenäliinoja pitkin tasoja. Valitat anopille, että et nyt vaan millään pysty etkä jaksa mitään, kun niin olet kipeä. Siinäpä sitten saa nenilleen, kun piti kylään ängetä, vaikka tietää, että emäntä on flunssassa. Sano, että yön aikana meni vielä paljon pahemmaksi flunssa, mutta että kyllähän sen jo eilen arvasi...Tuhise anopille sängyn pohjalta, että kahvia voi laittaa tulemaan, jos mieli tekee, sinä et voi nousta, kun alkaa heti pyörryttää, kaikki tiehyet niin tukossa...Kova kovaa vastaan!

Soitat tietty anopille, että olet flunssassa ja kipeänä, nyt siirretään kyläilyä. Tai sitten tietty jos anoppi haluaa tulla AUTTAMAAN sairasta miniäänsä kodinhoidossa, on asia eri, mutta kuvailustasi päätellen välinne tuskin ovat sellaiset...Tietenkään et passaa ketään kipeänä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat