Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vai törmäänkö toistuvasti ikänsä valehteleviin tyyppeihin...Nettituttavuuksista on siis kyse. Noin 7-8 tyyppiä laittanut kuvansa, ikähaarukka 32-40 v. Moni on jo puoliksi kaljuuntunut ja muutenkin about kymmenen vee vanhemman oloinen kuin mitä iäksi on kertonut.Muilla vastaavia kokemuksia??En ole itsekään teini enää, enkä näytä sellaselle, mutta jotakin rajaa.... eikä mieleen tulisi valehdella ikää, joskushan se oikea vuosiluku kuitenkin paljastuu -

Kommentit (9)

Ennen ihmiset vanhenivat ennen aikojaan raskaan työn ja esimerkiksi huonon hammashuollon takia. (tai hampaita ei hoidettu lainkaan ja kolmekymppinen saattoi olla jo mummohampailla) Katselkaa vanhoja kuvia sadan vuoden takaa, niin nelikymppiset on uurteisia mummoja ja kolmekymppisetkin jo keski-ikäisen näköisiä. Nykyään ihmiset hoitaa itseään, osaa kaunistautua (myös miehet) ja elävät kevyempää elämää hyvällä ravinnolla -> näyttävät entisaikojen ihmisiin verrattuna pikkumuksuilta.

onhan sekin ihan mahdollista. Ja jossain määrin todennäköistäkin, jos joku haluaa epätoivoisesti nuorempaa naista, niin kai totakin menee yrittäneeksi.Mutta mun havaintojen mukaan toi 30-40 väli on se ikä, jossa alkaa miehet erottumaan toisistaan vanhenemisen suhteen. Miehen kaveripiiriä katsoessa ei välillä todellakaan uskois, että ne on kaikki noin viiden vuoden sisällä. Yhtä on luultu viisikymppiseksi, kun toisia pidetään säännöllisesti 25-vuotiaina. Elintavat vaikuttaa jonkin verran, mutta tuntuu olevan geeneissäkin jonkin verran. Osa saanut polttaa ja ryypätä ja silti hyvä ettei papereita alkossa kysytä.Ootteko muut huomanneet samaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minun mieheni on 38, kaljuuntuu ja ryppyjäkin on, naururyppyjä varsinkin. Ensimmäiset harmaat hiukset ilmaantuivat. Ja kun on parta ajamatta ja tukka sekaisin, niin aika vanhalta se joskus näyttää. Muuten en oikein huomaakaan eroa, kuin vanhoja kuvia katselemalla. Tiedän kyllä sellaisenkin 40v miehen, joka näyttää teinipojalta, vaikka hähnellä on kunnon parta... ehkä juuri sen takia.

alkoi kaljuuntua 30v täytettyään. että hiusten puolesta puolesta näyttää kyllä vanhalta pierulta mutta muuten ei ;) pitää hyvää huolta itsestään, käy kuntosalilla ja elää muutenkin terveellisesti.eikä me kolmikymppiset naisetkaan aina enää miltään teinitytöiltä näytetä! tissit on jo monella rupsahtaneet, kiloja kertynyt ja muutama rypynalkukin näkyy jo silmäkulmassa...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat