Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Nyt tarvisin kokemuksia, että kannattaako ostaa kaksostenrattaat kun lasten ikäeroksi tulee 2v2kk? Olisi kiva myös kuulla kokemuksia miten olette pärjännyt kahden pienen kanssa jos ette ole kaksostenrattaita ostaneet?

Kommentit (7)

Eikä olla tarvittu kaksostenrattaita. Hyvin on pärjätty brion vaunuilla ja niihin seisomalauta. Isompi kun väsyy kävelemiseen niin pyytää kyytiin. Olisi ollut turha ostos ainakin meillä. Nuorempikin nyt jo yli vuoden vanha.

Kuopus syntyi kun esikoisella kunnon uhma päälle, emmekä olisi päässeet mihinkään ilman rattaita joihin saa esikoisen kiinni istumaan. Käytettiin pari-kolme kuukautta ja myytiin sit pois melkein ostohintaan. Emme olisi kuitenkaan pärjänneet ilman. Nyt kuomurattaat ja seisomalauta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ostettu tuplia ja hyvä niin. Seisomalauta hommattiin esikoiselle ja sekin on ollut vähällä käytöllä. Ja liikumme aika paljon rattaiden kanssa (mm koiran lenkitys päivittäin). Meidän esikoinen ei kyllä koskaan ole ollut kovin vaunuissa/rattaissa viihtyvää sorttia vaan on kävellyt mielummin. Mutta tuplien tarve riippuu varmasti paljon lapsesta ja siitä, kuinka paljon ja kuinka pitkiä matkoja liikkuu päivittäin. Ja liikkuuko paljon esim päiväuniaikaan, jolloin esikoinen saattaa väsähtää.

Meillä oli käytössä seisomalauta eli sisaruslauta, joka oli toimiva ja paljon käytössä. Rattailla emme olisi tehneet mitään. Vaunulenkit vauvan kanssa sujuivat hyvin, kun esikoinen oli siinä mukavasti mukana.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat