Vierailija

Onko kenelläkään vinkkejä, kuinka 3-vuotiaan saisi lopettamaan peukalon syömisen? Ollaan kokeiltu kynnelit, hanskat ja lahjonta. Alkaa olla ideat vähissä. Pääasiassa lapsi syö peukkua öisin, mutta myös katsoessaan esim. telkkaria.

Kommentit (6)

3 vai oliko 4 ehdotti. olen tavannut pojan joka vielä 7-vuotiaana koulussa ollessaan imi peukaloa!! Huomaamattaan laittoi sen suuhun kun katseli esim. telkkaria, että kyllä se on hyvä saada loppumaan! Purenta tälä lapsella ainakin kärsi.

juuri sen peukun jota söin (tosin vain nukkuun mennessä) ja siihen jäi peukuttaminen kun ei voinu suuhun laittaa.Hampaita ei ole oiottu koskaan kun tarvetta ei ole ollut, psyykkisiä syitä en todellakaan usko olleen.

Peukun kynsi oli vähän hassun mallinen mut normaali se nykyään on

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuo käynti suuhygienistin luona. Hän sanoi äidille eli minulle, että tuo pojan peukalon imentä on saatava loppumaan keinolla millä hyvänsä. Antoi ehkä hyviä vinkkejä vielä. Mutta eipä tarvittu. Poika lopetti peukalon imemisen siihen. Oli kuunnellut sivusta korva tarkkana asiantuntijan puhetta, ja se auttoi.

Peukalot ovat tietysti myös kärsineet. Tuohon psyykkiseen syyhyn en hirveästi usko, koska lapsi on syönyt peukkua siitä asti, kun oppi sylkemään tutin pois ja laittamaan peukun tilalle eli n 2kk iästä asti. Haluaisin päästä tavasta eroon sen vuoksi, että hampaat ja peukalot kärsivät. Ja kaikki pöpöt tietysti tarttuvat helpommin, kun peukku menee esim kauppareissun jälkeen autossa suuhun.

T:ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat