Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihmettelen, kuka lapsi viihtyy pahoinvoivana kylpylälomalla. Muitakin ihmisiä kohtaan ihan oikein, että joutuivat lähtemään. Kummallista, että suivaantuivat niin, että piti oikein iltapäivälehteen ottaa yhteys.

Kommentit (18)

Mutta, meillä esim. keliaakikkolapsen saama vahinkoaltistus aiheutti oksentelua vuorokauden ajan. Eli joskus kyseessä voisi olla myös muu kuin oksennustauti. Toisaalta, jos lapseni oksentelisi keliakian takia, en kylläkään menisi altaalle hänen kanssaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Ihan hyvä että tulee tollaset asiat esille; jos ei osata olla ihmisten kans niin paree vaihtaa alaa
niin fiksut vanhemmat vievät lapsensa aamulla kotiin, eikä suinkaan allasosastolle! Ja sitten vielä kehtaavat valittaa lehdessä, oi aikoja, oi tapoja!

Lapsi oli oksentanut jo yöllä huoneessa. Haluaisitko todellakin olla samassa uima-altaassa oksentelevan lapsen kanssa. Kyllä me oltais lähdetty kotiin sairastamaan ihan häätämättä. Eiköhän olisi onnistunut neuvottelemaan että toista varattua yötä ei tällaisessa tapauksessa tarvitse maksaa.

Vierailija:

Lainaus:


Tiesivätkö vanhemmat hänet altaalle tuodessaan, että hän on pahoinvoinva? Alkoiko pahoinvointi vasta altaalla ja mistä se johtui?
Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat