Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (28)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kas sattumaa, pidän älyllisestä ja haastavasta, kuten kaikki muutkin. Saako sieltä muunlaista tulosta edes? Vaikkakin kohdallani on totta, täytekakku naamaan -huumori ei tod. iske.


Sijoituksesi huumorintajuasteikolla on 48%

Asteikko ei kerro, onko sinulla hyvä vai huono huumorintaju.Huumorintajusi on ivallista ja vahingoniloista.Pidät älyllisestä ja haastavasta huumorista.

Sijoituksesi huumorintajuasteikolla on 88%Asteikko ei kerro, onko sinulla hyvä vai huono huumorintaju.Huumorintajusi on ivallista ja vahingoniloista.Pidät älyllisestä ja haastavasta huumorista.
Mullakin huumorintaju ivallista ja vahingoniloista. Ja pidän pelleilystä ja älyvapaasta huumorista.Mistä olen kyllä oikeasti täysin eri mieltä. Olen tosikko. Ja mua ei naurata hölmöilyt yhtään. Tilannekomiikka ja musta huumori ovat parasta.

Asteikko ei kerro, onko sinulla hyvä vai huono huumorintaju.Huumorintajusi on kilttiä ja leppoisaa, ehkä hieman naiiviakin.Pidät pelleilystä ja älyvapaasta huumorista.Sinua viehättää myös hassutteleva hölmöily.Oikeasti olen hölmöilijä, tilannekomiikka parasta:)

Asteikko ei kerro, onko sinulla hyvä vai huono huumorintaju.

Huumorintajusi on ivallista ja vahingoniloista.

Pidät pelleilystä ja älyvapaasta huumorista.Juu, olen tosikko. Osaan toki nauraa, mutta jotkut jutut vaan eivät naurata.

Sen lisäksi oli se hassuttelu ja älyllisyys, mitä muillakin.Täytyy myöntää, että musta hauskimpia on oikeessa elämässä sattuvat vahingot -eli olen vahingoniloinen. Nauran kyllä yhtä lailla myös omille mokille.. :D

Minulla on 70-prosenttinen huumorintaju. Huumorintajuni on ivallista ja vahingoniloista. Pidän älyllisestä ja haastavasta huumorista. Minua viehättää myös hassutteleva hölmöily.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat