Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun ottaa huomioon muun perheen, onko tukijoukkoja, raha-asiat, oma terveys jne.

Kommentit (14)

Muutoinhan voisin menettää se kaikki (toki riskinsä on abortoimisessakin) tai kaikki 5 voisivat syntyä pahoin vammaisina.

Tai voisin kuolla itse.. Mitä pahimmassa tapauksessa mieheni tekisi kun jäisi yksin hoitamaan viittä vammaista lasta? Edellisten neljämme lisäksi siis?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jollakin taas välähti ja paremman puutteessa avasin ketjun. =)

Varmasti järkyttyisin minäkin, mutta en edes harkitsis aborttia. Uskon että sponsoreita löytyis noin harvinaisen tapauksen edessä ja tukijoukkojakin. Tietysti toivoisin että kaikki menisi hyvin ja syntyis terveet lapset ja äitikin selviäisi urakastaan. Varmasti niistä vitosista olis myös äärettömän paljon iloa. Ja saisivat ainakin huomiota ihmisten ilmoilla liikkuessaan! =)

Sen jälkeen varmaan jäsin aika pian töistä pois, sitä mahaa varmaan työnnettäis kottikärryillä (yheltäkin on mulla jo niin iso). Pakko olis ettiä isompi asunto, tähän ei mahuttais mitenkään päin.Toivoisin että kaikki menee hyvin!

Ei varmaan sais kaikkia samaan rattaisiin. Yhdet kaksosten ja yhdet kolmosten vaunut varmaankin. Ja Suomessahan ei ole elossa olevia viitosia (en ole varma onko koskaan edes syntynyt) että varmasti sponssattais ja eiköhän sitä kotiapuakin sais.

En tiedä miten jaksaisin viiden vauvan kanssa.Ihminen on jännä olento. Se sopeutuu moniin juttuihin jos on pakko. Ehkä minäkin viiden pienen lapsen äidiksi.

Tukijoukkoja ei lähellä hirveästi ole. Eikä taitaisi kukkarokaan kestää. Kaksi meiltä löytyy jo ennestään. Fyysinen terveys on ok, mutta henkinen kantti saattaisi pettää... Vaikka kaipa tuo on jo sen verran harvinainen tapaus, että jostain löytyisi sitten apua ja sponsoreita. Mutta en todellakaan toivoisi tuollaista kenellekään. Luultavasti kaikkien lasten syntyminen hengissä ja terveinä olisi jo ihme sinänsä.

Se olisi todella ihme, että hormoonikierukasta huolimatta tulisi raskaaksi, puhumattakaan, että olisi viisi tulossa samaan aikaan.

Meillä ei ole tukiverkostoa, jonka avun puoleen voisi kääntyä. Puhumattakaan rahaa, kun pitäisi olla samantien ainakin 3 pinnasänkyä, jumalaton kasa vaatteita, tilaa kotona, 5 syöttötuolia...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat