Vierailija

Meneekö koko loma pilalle ootellessa?Kannattaako siis aina käsimatkatavaroihin laittaa vaihtovaatteita ton takia?t. vähän matkusteleva

Kommentit (5)

Myöhästyminen voi olla mitä vain tunnista pariin viikkoon. Jos olet menossa jonnekin maan ääreen missä ei ole mitään palveluita, niin kannattaa ottaa vaihtovaatekerta ja jopa parikin mukaan tai jos olet saapumassa perille myöhään vaikka lauantai-illalla, jolloin kaupat auki vasta maanantaina.Yleensä lentoyhtiöt jakavat emergency kittejä, joissa on perustoilettikamat ja voi olla t-paita ja jotkut unisex one size fits all -kalsarit.Mä matkustan paljon enkä yleensä viitsi kovin kummoista vaihtovaatearsenaalia raahata käsimatkatavaroissa, koska isot kassit matkustamossa on vain karsea riesa, varsinkin jos on vaihtoja. Yleensä nyt kannattaa olla vaikka varapaita mukana, puhtaat sukat ja alusvaatteet.Kannattaa ottaa sellainen matkavakuutus, joka alkaa korvata tavaroiden myöhästymistä mahd. nopsaan. Silloin voi ostaa uutta kamaa vakuutusrahoilla. Muistaakseni mulla on niin, että neljän tunnin jälkeen on jo satanen plakkarissa shoppausrahaa.Pakettimatkoissa voi olla sellainen hankaluus, että myöhästyneet lähetetään vasta seuraavalla charterilla, jolloin niitä voi joutua odottelemaan pitempään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja jotkut käy bostonissa kääntymässä, joten voi olla, ettet saa laukkuasi kuin vasta aikaisintaan seuraavana päivänä. Jos siis ollenkaan saat sen takaisin.

ja mitä kauemmas määräpään lentokentästä olette jatkamassa matkaa, sitä kauemmin laukun pääseminen samaan majapaikkaan kestää.

on tapahtunut suomessakin, että matkahuollon kautta toimitettu laukku olisi ollut perillä jo seuraavana päivänä, mutta lähimmän matkahuollon paikallistoimiston väki ei tajunnut, että laukkua ei tulla hakemaan (kun siitä ei asiakkaalle siis mitään ilmoitettu) - oliko se sitten pitänyt finnairin ilmoittaa heille että laukku pitää viedä kotiin asti vai soittaa asiakkaalle eettä nyt sen voi matkahuollosta noutaa...

Siis siltä varalta, että laukku katoaa, ihan liikaa oon kuullu valitusta siitä kun kadonneen maktkalaukun mukana on menny kotiavamet ja nyt ei päästä kotiin jne. Mihin ap oot matkustamassa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat