Seuraa 

Sanokaahan onko aihetta huoleen..

Meidän puolivuotias poika on ollut 2vrk kovassa kuumeessa. Pahimmillaan se on kivunnut 40,6 asteeseen ja " parhaimmillaan" alentunut 38,4:een. Ollaan otettu nestemäistä panadolia ja suppoja, mutta nekin tulevat kakan mukana pois joten niiden vaikutus on varmaan hyvin pieni. Kuume ei olekaan laskenut suppojen ansiosta kuin hetkellisesti, ja taas pomppaa huimiin lukemiin. En tiedä miten ne saisi pysymään sisällä tai kuinka muuten tuon kuumeen saisi laskemaan. Enkä viitsi laittaa suppoja enempää mitä ohje sanoo, kun en tiedä miten nuo ulostulleet ovat ehtineet vaikuttaa.. Toki jos suppo tulee samantien ulos, olen laittanut uuden sisään. Lisäksi on oksentelua ja tosi löysää kakkaa. Rintaa poika on syönyt suht normaalisti mutta mitään muuta ruokaa tai nestettä (vettä) hän ei suostu syömään. Ollaan käyty jo kahdella eri lääkärilläkin, kun niin huolestuttaa tuo raju kuume ja oksentelu, mutta kovasti he vakuuttavat ettei mistään vakavasta ole kyse. Poika on kuitenkin reippaan oloinen. Verikokeissakaan ei ilmennyt mitään. Kuulema vain joku virusperäinen juttu. Onko teidän vauvat kuumeilleet kovasti ja miten olette selvinneet ?

Kommentit (2)

ole aihetta huoleen niin kauan aikaa kuin lapsi on muuten hyvävointinen. Jos ruokahalu menee tyystin tai lapsi alkaa voimattomaksi, niin sitten kannattaa huolestua. Ja jos kova kuume kestää yli kolme päivää, niin sitten soittelisin lääkärille uudestaan.Mulle tuli mieleen, että voisko kyseessä olla vauvarokko? Jotkut lapset ovat ripulilla vauvarokon aikaan, joten voisiko se oksenteluakin tehdä? Vauvarokossa on tyypillistä kolme päivää kestävä kova kuume, joka sitten yhtäkkiä laskee. Kuumeen laskun seurauksena tulee yleensä ihottumaa, joskin toiset lapset lehahduttavat ihottuman yöaikaan, jolloin sitä ei ehdi edes huomata.. esim. meiän lapselle taisi noin juuri käydä, kun en ihottumaa ehtinyt huomaamaan.

laskee kuumeen nopeasti järkeviin lukemiin ja tunti sen jälkeen annan sallitun määrän Pronaxenia, joka pitää kuumeen aisoissa 12 tuntia. Kokonaan tuo Pronaxen ei kuumetta alenna eikä vie pois ja senpä takia se Panadol lisänä 6 tunnin välein on ollut hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat