Vierailija

eli 2, 5vuotias on nyt kuunnellut muutamia kertoja satukasetilta topin ja tessun, nähnyt videon monesti, ja luettu kirjasta...nyt on aivan hermorauniona, ettei harmaakarhu tule meille, ja kulkee kiinni lahkeessani koko ajan ym...normaalia?

voiko lapsi todella reagoida noin vahvasti tarinaan, vai onko menossa joku ikäkausipelkotila?

Kommentit (13)

Millaisia aikuisia kasvaa näistä 3vuotiaista jotka ei pelkää mitään, katselee videoilta tappeluita, pelottavia eläimiä jne. ja leikkii sotaa ja taisteluita kaiket päivät...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vai meinaatko näyttää isompanakin kaikki kielletyt leffat pienemmälle samaan aikaan kun isommalle? Eiköhän niillä ikärajoilla joku tarkoitus ole...

korostaa, että kyseessä on vain satu, ja oikeasti harmaakarhut eivät tule ihmisten kotiin.Muistan omasta lapsuudesta, kunka katsoin jänniäkin juttuja, mutta rauhoitun, kun isä sanoi, ettei tarina ole totta. Ja meidän omat lapset ovat säikkyneet yhden videon yhtä kohtaa, mutta aika hyvin ovat tuntuneet ymmärtävän, ettei pelättävää ole, kun olemme yhdessä asian käsitelleet.Ton ikäisellähän se mielikuvitus kai alkaa kehittyä ja niitä pelkoja esiintyä.

sitä topia ja tessua, mutta kas kummaa, ei leiki tappeluita eikä sotaa. Älhäähän nyt itseänne liikaa jalustalle nostako, kenties myös meillä on kuitenkin vähän myös sitä älliä, vaikka annetaankin topi ja tessu katsoa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat