Vierailija

Meillä toiset isovanhemmat asuvat 500 km päässä ja toiset 800 km. Kauempana asuvat käyvät meillä lentokoneella noin joka toinen kuukausi, ja itse käyn siellä silloin tällöin lapsen kanssa kahdestaan, koska kyseessä ovat omat vanhempani. Mies ei välitä lähteä, mutta voin kyllä matkustaa yksinkin.Miehen vanhempien luo pitäisi matkustaa autolla ainakin se 6 -7 tuntia autolla. Perjantaina iltana ei todellakaan lähdetä työpäivän päätteeksi sinne ajamaan, johan se on lapsen kidutusta, jos sunnuntaina pitää ajaa takaisin. Mistäpä revit pitkiä viikonloppuja, jos on viikko talvilomaa ja 4 kesälomaa. Nämä isovanhemmat ovat hyvin hyvä kuntoisia eläkeläisiä. Mutta viimeksi on meillä käyty tasan vuosi sitten. Itse kävimme täällä mummolassa juhannuksena. Nyt ovat tulossa, luulenpa kyllä että kaksi vuotias tyttömme ei kyllä ymmärrä keitä he ovat.

En ymmärrä mikseivät he voi vierailla useammin, ovat kumminkin hyvin kiinnostuneita lapsesta ja hänen kuulumisistaan. Ja pyydettykkin on niin monta kertaa etten enää pyydä. Mikä siinä on niin vaikeeta, en kyllä kuuntele yhtään tällä vierailulla mitään kun ette käy virttä. Meillä on hyvin vaativat työt molemmilla, ja arjen pyörittäminen kaikkine kulkemisineen on aika raskasta. Harmittaa vaan lapsen puolesta, kun toiseen mummoon on niin läheiset välit ja toista ei nähdä ollenkaan.

Kommentit (3)

ja toisen perheen lapsenlapsia ei. Näin meidän perheessä. Me ei edes tiedetä, että ovat kaupungissa! Samalla paikkakunnalla asutaan, isovanhemmat 300 km päässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Omiin vanhempiini välimatka n. 1km, eivät näe lapsia kovin usein, isäni taisi nähdä viime vuonna lapset tasan kerran, äitini näkee ehkä 1x/3kk. Kalja tärkeämpää vissiin.Miehen vanhemmat asuvat n. 200km päässä, tulevat vähintään 1x/kk katsomaan lapsia ellemme ajele heille.Onpahan lapsilla edes yhdet ihanat isovanhemmat jotka välittävät ja ovat kiinnostuneita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat