Vierailija

muutama satku. Vakituiset työpaikat on ja terveyttä tällä hetkellä, mutta tietenkin mitä vain voi sattua.Emme haluaisi maksaa "turhasta", mutta toisaalta haluamme varautua pahimpaan jotenkin.Mitä vakuutuksia teillä on?

Kommentit (6)

Tai vaihtoehtoisesti pankin tarjoama lainaturva.Meillä on lisäksi kotivaakuutus laajalla turvalla, josta on jo ollut "iloakin" kun talossa on 3 lasta ja kaikenlaista on sattunut.Ei varmaan pakosti muuta. Itse olen painostanut hankkimaan "syöpävakuutukset", koska meidän talouden suurin ongelma ei ole työttömyys eikä kuolema, vaan toisen vakava sairastuminen ja mahdollinen työkyvyttömyys. Henkinen puoli onkin sitten tietenkin ihan eri asia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Enpä suoraan osaa sanoa, mitä vakuutuksia juuri teidän pitäisi ottaa, mutta miettikää seuraavia asioita: mitä tapahtuu, jos toinen jää yllättäen yksin maksamaan lainaa? Mitä tapahtuu, jos toinen jää työttömäksi? Mitä tapahtuu, jos toinen sairastuu ja jää esim. vuoden sairauslomalle? Millä lainat maksetaan, pitääkö oma koti myydä kenties laskevien hintojen aikaan? Sitähän ei kukaan halua.Laskekaa, otatteko henkivakuutuksen lisäturvaksi perheellenne ja itse lainan osalle lainaturvavakuutuksen joka korvauksia saa työttömyyden, sairauden tai sen pahimman tapahtuessa.Sairauden varalle jokin vakuutus? Sairauskuluvakuutus?Miettikää myös miten olette varautuneet tai aiotte varautua yllättäviin menoihin? JOs teille jää muutama satku kk säästöön, miettikää vararahastoa yms. säästämisvaihtoehtoja.Kuten varmaan huomasitte, pankkilainen täällä puhuu kokemuksesta.Ja todellakin, olette tosi fiksuja, kun mietitte näitä asioita ennenkuin mitään on sattunut ja olette vielä terveitä. Miten sitä nyt sanotaan.. sitten on hiiren myöhäistä haukotella kun....

noin isolle lainalle. Nimittäin laskin verkkopankissa, että nykyiselle 65 000 lainallemme työttömyyden kattava turva olisi ollut 128 euroa KUUKAUDESSA. pitäiskö tuo kertoa kolmella?Ei kai nyt hullukaan maksa sellaisia summia.ap

kun ap kysyit syöpävakuutuksesta; vähän samalla systeemillä on monella eri vakuutusyhtiöllä ko. vakuutuksia tarjolla.Esim monella pankilla valikoimissaan olevasta vakuutuksesta korvataan tietty summa, esim. 40000euroa sairastuessasi vakavasti. Vakavia sairauksia on esim. syöpä, ms-tauti, sydämen ohitusleikkaus jne. joista aiheutuvat sairauslomat venyvät usein kuukausiin, jopa vuosiin. Tällöin vakuutuksesta maksetaan kertakorvaus, jolloin perheen arki helpottuu kummasti kun tulotaso putoaa. Tälläinen vakuutuus ei maksa kuin joitain euroja kuukaudessa. Kyselehän omasta pankistasi =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat