Vierailija

Harkitsen lastentarvikeliikkeen perustamista. Mitä unelmiesi lastentarvikeliikkeessä myytäisiin? Esimerkiksi vaunuja, turvaistuimia, kalusteita, leluja? Vai kenties jotain muuta?Lisäksi minua kiinnostaisi asuinpaikkasi asukasluku ja kuinka monta lastenvaunuliikettä paikkakunnalla onKiitos vastauksista etukäteen!=)

Kommentit (10)

Joista saa kaikkea luomukylpyvaahdosta lähtien :).

Eli itse kaipaan enemmän eko-meininkiä kuin noita Lastentarvikkeita samoine romppeineen.Nykyisinhän on meilläkin nettiliikkeitä vaikka ja kuinka, jotka myyvät kantoliinoja ja kestovaippoja ja hieman jotain " ekotuotteitakin" , mutta kiva olisi kunnon liike, mikä olisi keskittynyt luonnonmukaisiin ja ekologisiin tuotteisiin hygieniasta vaatteisiin.Asun pk-seudulla ja täällähän kaikenmoista vaunuliikettä kyllä jo on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hintojen ei välttämättä tarvitsisi olla kirppishintoja. Maksaisin mielelläni enemmänkin hyväkuntoisesta tuotteesta jos voisin samalla ostaa paremman omantunnon luonnon säästymisen suhteen.Liikkeen valikoimat olisivat normaalia lastentarvikekirppistä suuremmat eli esim. vaunuissa voisi valita useamman kuin kolmen vaihtoehdon väliltä.. Tämä vaatisi tietysti reilunkokoisia liiketiloja, valmistajan varastoista kun ei voisi tilata mitään :)Asun 30 000 asukkaan kunnassa, jonka naapurissa on 100 000 asukkaan kaupunki.

-hyväkuntoista kierrätystavaraa

-ekologisia tuotteita; ei pelkästään liinoja, kestovaippoja ym vaan myös esim puisia leluja ainaisen muovikrääsän sijaan

-levähdyspaikka tai ainakin tuoleja (muistan vieläkin jonkun paniikkireissun viimeisilläänm raskaana, kun tuntui että pökertyy liikkeeseen, eikä tuolin tuolia, jossa huokaista...)

Käytettyäkin tavaraa myynnissä, loistoidea!Asiantuntevat myyjät, ei rintareppuja ja liinoja vierekkäin, ja itseasiassa ne helvetin reput vois muutenkin dumpata kaatikselle eikä laittaa myyntiin.Hyvä palvelu ehdoton välttämättömyys, noissa peruslastenroinaliikkeissä joskus pöyristyttävän huonoa...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat