Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuukautiskierto normaalisti 21-35 päivää. Luulin hedelmöittyneeni tiettynä tiettynä päivänä, mutta alkuraskauden ultran mukaan olisin hedelmöittynyt viikkoa myöhemmin. Voiko ultrassa olla jopa viikon virhe ??

Kommentit (13)

Ainakin 2 miehen kanssa samassa kierrossa, luuli toista isäksi. Tuhosi jo melkein sen isäehdokkaan vakituisen suhteen, pääsivät jo raskausaikana sopuun (isä, äiti ja isän vaimo), että kaikki yhdessä ottavat vauvan vastaan. Vauva syntyi, isyystestissä isä olikin se toinen mies, jonka olemassaolo paljastui ensimmäiselle isäehdokkaalle vasta tässä vaiheessa. Onneksi sentään vaati testin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että olet kyllä ollut petipuuhissa silloin kuin muisteletkin, mutta siittiöt on sitten siellä venttailleet viikon ja hedelmöittäneet munasolun ovulaation aikaan...

että näkee sitten heti lapsesta, kumman se on. Siis vaikka toinen olisi musta ja toinen valkoinen. Ja muista tosiaan, että siittiö voi säilyä viikonkin hedelmöittämiskykyisenä. Ja ei se ultraäänikään niin päivän tarkka ole, tosin luottaisin enemmin ultran arvioon hdelmöityksestä kuin kuukautiskierrosta laskettuun. Mutta jos yhdynnöillä oli viikon väli, kumpi vain voi olla isä, jos jälkimmäinen yhdyntä oli ovulaation aikaan.

ja mieti sen perusteella kumpi olisi, mäkin veikkaan herra b:tä varsinkin jos tulee poika. Tyttö voisi olla myös herra a:n sillä " tyttö" -siittiöt ovat pitkäikäisempiä. Lopullisen varmuuden saat synnytyksen jälkeen tehtävästä DNA-testistä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat