Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän pari viikkoinen poikavauva on vielä nimeä vailla. Isosisko on Venla Jessica ja meillä vanhemmillakin on tavalliset (aika yleiset) suomalaiset nimet. Sukunimi on myös tavallinen, suomalainen nimi. Hakusessa olisi siis joku ns. aika tavallinen nimi.Harkinnassa on mm. Eetu Viljami, Veeti Eemeli, Jesse Eemeli... Noi on kaikki tosi yleisiä että ei välttämättä tartteis olla ihan noin muotinimi, mutta kun ei oikein tunnu löytyvän nimeä jonka kaikki perheenjäsenet kelpuuttaisivat. Ja aika monet nimet joutuu hylkäämään siksi kun niitä on ystävien tai sukulaisten lapsilla.Isosisko haluaisi vauvasta Eemelin, mutta poika on aika tumma, eikä Eemeli mun mielestä oikein käy sille, kun ehkä toiseksi nimeksi.Olisiko joku niin kiva, että laittaisi mielipiteitä /ehdotuksia pojalle nimeksi!

Kommentit (8)

Eetu, Veeti ja Jesse ovat omaan makuuni hieman liikaa muotinimiä, mutta nimethän ovat puhtaasti makuasia. :)Entäs:

Eero

Eerik

Aaro

Aapo

Eino

TuureTuosta pysyvästä hiusten väristä ei tosissaan osaa varmuudella sanoa mitään. Myös minulla yhden kaverin vauva oli mustatukkainen syntyessään ja blondi sittemmin. Vaikka iän myötähän hiukset saattavat sitten tummua taas uudestaan, kuten esim. omalla miehelläni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

heti Vilppu :)miettimistänne kannatan Viljamia toiseksi nimeksi, kun noi etunimet (Eetu, Veeti, Jesse) on aika e-painotteisia. niin Eemelin kanssa tulee ehkä hiukan liikaa eetä?ehdottelen vaikkaLenni

Jonne

Nuutti

Kaapo

Paavo

Mikko

Ville

Taavi

Jaakko

Vilho

Valle

Simo

Juho

Tomikatsokaapas yhdessä vaikka kalenterista. luette nimen kerrallaan ääneen, kutsutte poikaa sillä nimellä ja katsotte josko joku tuntuis luontevalta ja sopivalta :)Tiina :)ps. veljenpoika syntyi lähes mustatukkaisena, mutta se tukka lähti pian ja hän sai pysyväksi tukakseen n.7kk vanhana aivan vaalen pehkon ja on tänä päivänä vaalea ja sopisi vaikka Eemeliksi :)

Miettimistänne nimistä kaikki kyllä sopivat hyvin Venlan veljelle, mutta on totta että ovat hirmu yleisiä (ainakin Eetu ja Veeti taitavat keikkua kärkikymmenikössä jo useammatta vuotta).

Ehdotan lisäksi:

Julius

Aatu

Lenni

Niilo

Vilho

Veikka

Oskari

Matias

Joel

Kalle

Ville

Aapo

Eero

Atte

Eeli/s

Elias

niin saadaan Veetu ja Eeti, jotka ovat jo huomattavasti harvinaisempia.Veetu 63m, joista 2000-luvulla 44m

Eeti 364m ja 84n, joista 2000-luvulla 114m ja 4n

Kokeillaas...Mites olis Peetu?

Peetu ViljamiVeikka Viljami / Veikka Eemeli - kävis hyvin sisarukset Venla & VeikkaAaro Eemil

Lauri Aleksi

Konsta Kasperi

Joona Joakim

Luka Valtteri

Tatu Oskari

Eero Ilari

Otto Markus

Samu Elmeri

Niklas Ilmari

Juho Severi

Aapo Akseli

Vertti Vilhelmi

Elmo Sakari

Roope Hermanni

Aati Johannes

Janne Jeremias

Matias Alarik

Pauli Petteri

Jarkko Tuomas

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat