Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voiko pitää parikin päivää samoja vaatteita, ellei ne ole likaiset (puklua tai muuta näkyvää likaa?) vai pitäskö vaihtaa päivittäin? Vauva on 2-viikkoinen.Kyselee uusavuton:)

Kommentit (9)

Vauvahan ei hikoile, joten se lika tulee lähinnä ulkoapäin (vanhempien käsistä, lattiasta...), pukluista, vuotavista vaipoista, jne.

Minusta pari päivää ihan hyvin menee samoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eipä niillä vaatteenvaihdoilla muuten merkitystä ole, vaihdetaan kun ovat likaiset. Ja vauvaakin pestään kun on tarvis, ei joka päivä tarvii kylvettää tai suihkuttaa.

Puhtaudesta pitää tietenkin huolehtia, mutta ei koko aikaa sen veden kanssa lotrata niin kuin Suomessa tapana on ja sit ihmetellään kuivaa ihoa ja aletaan rasvaamaan ihoa jollain teollisilla aineille kun on luonnollisen rasvan siitä juuri pessyt pois. Nassu, poimut ja peppu pestään vaikka pehmeällä kostealla pyyhkeellä ja kuivataan. Kylpy kerran viikossa tai harvemmin. Kyllä vaatteista näkee kun ne ovat likasia.

Alussa oli usein kakat pitkin selkää, joten vaatteita tuli vaihdettua aika tiuhaan. Turhaa kuitenkin pestä vaatteita jos ne eivät ole pesun tarpeessa. Kuluvat ja nyppääntyvät vaan ja meillä ainakin tulee pyykkiä ihan riittävästi vaikka ei joka päivä vaihdettaisikaan.

Ja yleensä laitan sitten vaihdon yhteydessä pyykkiin ja illalla kanssa pyykkiin kun yökkärin laitan.

Vauva jo 9kk, mutta nyt sitä vasta kuolataan(kun pulauttelu loppu) ja vaatteet saa vaihtaa ainakin 3kertaa/pvä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat